“Він завжди повертався”: 67-річна Світлана Білоножко розповіла, як її покійний чоловік ходив “наліво”

Майже 50 років вони були разом, але його не стало - чи знала дружина про невірність чоловіка? Світлана Білоножко розповіла всю правду щодо коханого Віталія.

Світлана Білоножко розповіла про свої почуття після втрати чоловіка Віталія, зазначивши, що цей період в її житті був надзвичайно важким. Співачка підкреслила, що їхнє подружнє життя було наповнене любов’ю і гармонією.

Вона згадала про те, як він завжди підтримував її, навчав і давав поради, особливо в моменти, коли вона не могла впоратися зі своїми емоціями. Ці спогади стали важливою частиною її переживань, якими Світлана поділилася під час розмови з журналістом Славою Дьоміним.

Світлана Білоножко розповіла, як реагувала на можливі зради покійного чоловіка
Світлана Білоножко розповіла, як реагувала на можливі зради покійного чоловіка

На питання, що стосується можливих зрад, артистка спокійно відповіла, що не стала б кидатися до РАЦСу для розлучення, навіть якби дізналася про подібне. Вона висловила бажання не знати про такі речі, акцентуючи на важливості довіри у стосунках. Вона вважає, що основою здорових взаємин повинна бути довіра, адже її відсутність веде до ревнощів і непорозумінь, що, в свою чергу, призводить до токсичних стосунків.

Світлана пригадала, як багато людей в оточенні підкидали їй чутки, нібито її чоловік, Віталій, проводить час з іншими жінками. Проте для неї головним було те, що він завжди повертався додому.

Світлана Білоножко розповіла, як реагувала на можливі зради покійного чоловіка
Світлана Білоножко розповіла, як реагувала на можливі зради покійного чоловіка

Світлана Білоножко відверто визнала, що колись у її житті були моменти невірності. Вона підкреслила, що її чоловік Віталій завжди був здатний відчувати її емоції. Між ними існувало глибоке розуміння, яке дозволяло вловлювати навіть найменші зміни в настрої один одного. Відповідаючи на запитання про можливість розлучення, Світлана зазначила, що це не стало б для неї кінцем життя.

Вона акцентувала увагу на тому, що не змогла б терпіти стосунки, в яких не відчуває жодної підтримки чи емоцій. З усмішкою вона пригадала епізод, коли Віталій кинув у неї стільчиком. На щастя, він добре знав, що вона здатна ухилятися, тому цей момент завершився без наслідків, хоча емоції в той момент були на межі.

Нові статті

Схожі статті

Що сталося з учасниками “Фабрики зірок”? Куди зникли Шурінс, Матіас, Мєх, Борисенки та інші молоді артисти

На початку 2000-х років українське шоу "Фабрика зірок" стало стартовим майданчиком для багатьох артистів, які прагнули потрапити на музичний олімп.

Олег Винник вперше повністю показав свою квартиру в Берліні: там можна побачити його помідори і Таюне – фото

Олег Винник оселився у Німеччині, але довгий час свою квартиру не показував - нарешті прийшов час. Як виглядають апартаменти співака з власним городом.

Настю Каменських підловили, коли вона переодягалась: це було прямісінько на вулиці – з усіма “витікаючими”

Українська співачка та дружина музиканта Потапа Настя Каменських влаштувала небачене раніше шоу прямо посеред вулиці. Вона впевнено крокувала по вулиці у спортивному костюмі, а потім... скинула його.

“Ми в процесі”: 35-річна MamaRika вперше розкрила всю правду про шлюб з Сергієм Середою – “Болюча тема”

Протягом кількох місяців співачка MamaRika відкрито говорить про проблеми в стосунках із чоловіком Сергієм Середою - невже все йде до розлучення?