Олег Винник вперше повністю показав свою квартиру в Берліні: там можна побачити його помідори і Таюне – фото

Олег Винник оселився у Німеччині, але довгий час свою квартиру не показував - нарешті прийшов час. Як виглядають апартаменти співака з власним городом.

З початку повномасштабного вторгнення Олег Винник разом із сім’єю переїхав до Німеччини, де, за його власними словами, став резидентом. Нещодавно артист поділився відео, в якому показав своє повсякденне життя, зокрема, процес вирощування зелені на своєму балконі. Паралельно в медіа з’явилися фотографії його житла.

Олег Винник вперше показав свою квартиру в Німеччині, в якій живе з дружиною
Олег Винник вперше показав свою квартиру в Німеччині, в якій живе з дружиною

Виявилося, що квартира Олега розташована на околиці Берліна, у районі Шарлоттенбург, популярному серед російських емігрантів. Співак оселився в новому житловому комплексі, а його квартира займає останній поверх будівлі. На вхідних дверях, біля дзвоника, можна побачити табличку з прізвищем Винника та назвою його музичної компанії, що підтверджує його проживання в цій локації.

Олег Винник вперше показав свою квартиру в Німеччині
Олег Винник вперше показав свою квартиру в Німеччині

Інформація про місце проживання артиста стала відомою, коли він сам оприлюднив відео, зняте на балконі його квартири. У цьому ролику він показував свій урожай, ненавмисно знявши сусідні будівлі, що привернуло увагу до його нового житла.

Олег Винник вперше показав свою квартиру в Німеччині
Олег Винник вперше показав свою квартиру в Німеччині

Олег Винник тривалий час мешкає в Німеччині, проте у своїх публікаціях він уникає обговорення теми повномасштабного вторгнення в Україну. Після початку військових дій артист зробив лише один пост у соціальних мережах, після чого зник із медійного поля.

Олег Винник вперше показав свою квартиру і город в Німеччині
Олег Винник вперше показав свою квартиру і город в Німеччині

Через півтора року він дав велике інтерв’ю, в якому поділився подробицями про свою хворобу, підкресливши, що його перебування в Німеччині пов’язане з лікуванням, але чи справді так чи це відмазка – невідомо. Ці зізнання стали важливими у контексті його життя за кордоном та ставлення до ситуації в Україні.

Нові статті

Схожі статті

“Переїзд до Києва”: як одне рішення перевернуло життя Катерини Соляр з ніг на голову та визначило її долю?

Незважаючи на відсутність професійної освіти у цій сфері, Катерина Соляр зуміла досягти значного успіху на телебаченні, демонструючи наполегливість та сміливість у своїх рішеннях.

“Зробили операцію”: 54-річний Юрій Горбунов показався на милицях із травмою – не все так просто (ФОТО)

Юрій Горбунов неочікувано показався на милицях і назвав реальну причину, чому так сталося - невже це все його дружина Катерина Осадча? Подробиці.

Klavdia Petrivna не єдина: ТОП-4 українських зірки, які ховають обличчя за масками та капелюхами

За останні роки в українському шоу-бізнесі зʼявилося декілька артистів-інкогніто. Вони виступають на сцені в чудернацьких костюмах, а обличчя ховають за окулярами, широкими капелюхами та масками.

Що сталося з учасниками “Фабрики зірок”? Куди зникли Шурінс, Матіас, Мєх, Борисенки та інші молоді артисти

На початку 2000-х років українське шоу "Фабрика зірок" стало стартовим майданчиком для багатьох артистів, які прагнули потрапити на музичний олімп.