Зірка 1+1 Марічка Падалко висловилася про бажання виїхати за кордон, де живе її кума Лідія Таран з ТСН

Українська ведуча Марічка Падалко розповіла, як змінилась за останні роки і чи було в неї бажання виїхати за кордон, як і її кума Лідія Таран. Детальніше читайте в матеріалі від "Одного Факту".

Марічка Падалко – 48-річна ведуча ТСН, яка днями мала змогу поспілкуватись із гостем України Майклом Дугласом. Після розмови зірка українського телебачення поділилась враженнями від цієї розмови і розсекретила, в кого б з голлівудських зірок бажала би взяти інтервʼю після завершення війни в Україні.

За словами Марічки Падалко – в неї серед голлівудських знаменитостей є два кумира. Це – Різ Візерспун та Дженніфер Еністон.

Заради розмови із ними Марічка Падалко згодна була б відправитись у відрядження. Однак переїжджати на постійне місце проживання за кордон, як її кума та колишня ведуча ТСН Лідія Таран – не планує.

Падалко повідомила, що через 2 роки після виїзду Лідії Таран за межі України вона продовжує з нею спілкуватись. Щодо планів Лідії про повернення додому її кума нічого сказати не може. Водночас Марічка Падалко зазначила, що вона сама і на початку війни, і зараз дотримується думки про те, що вдома – завжди краще, ніж на чужині.

Ведуча пригадала, як в 2022 році за сімейними обставинами їй таки довелось надовго покинути Україну. Жінка виїхала разом із своїми доньками, але зараз – вже після повернення, в неї не залишилося жодних ілюзій. Вона хоче жити та працювати в Україні і саме тут зможе повністю реалізувати власні творчі потреби.

Марічка Падалко розповіла, чи бажає виїхати з України за кордон, як Лідія Таран
Марічка Падалко розповіла, чи бажає виїхати з України за кордон, як Лідія Таран

Падалко зізналася, що на початку повномасштабного вторгнення в неї не було планів щодо виїзду з України. Однак чоловік Єгор Соболєв наполіг на цьому. Наприкінці 2022 року, коли почались обстріли критичної інфраструктури – доньки Падалко виїхали до чеської Праги. Вони були там більше року, а в 2024 повернулись в українську домівку.

Марічка Падалко розповіла і про перші плани після української перемоги. На її думку, коли ця знаменна подія таки станеться – всі українці будуть кричати та плакати. Це буде виглядати приблизно так само, як і крик фехтувальниці Ольги Харлан на Олімпіаді після здобуття золотої медалі.

Нові статті

Схожі статті

“Переїзд до Києва”: як одне рішення перевернуло життя Катерини Соляр з ніг на голову та визначило її долю?

Незважаючи на відсутність професійної освіти у цій сфері, Катерина Соляр зуміла досягти значного успіху на телебаченні, демонструючи наполегливість та сміливість у своїх рішеннях.

“Зробили операцію”: 54-річний Юрій Горбунов показався на милицях із травмою – не все так просто (ФОТО)

Юрій Горбунов неочікувано показався на милицях і назвав реальну причину, чому так сталося - невже це все його дружина Катерина Осадча? Подробиці.

Klavdia Petrivna не єдина: ТОП-4 українських зірки, які ховають обличчя за масками та капелюхами

За останні роки в українському шоу-бізнесі зʼявилося декілька артистів-інкогніто. Вони виступають на сцені в чудернацьких костюмах, а обличчя ховають за окулярами, широкими капелюхами та масками.

Що сталося з учасниками “Фабрики зірок”? Куди зникли Шурінс, Матіас, Мєх, Борисенки та інші молоді артисти

На початку 2000-х років українське шоу "Фабрика зірок" стало стартовим майданчиком для багатьох артистів, які прагнули потрапити на музичний олімп.