Що сталося з учасниками “Фабрики зірок”? Куди зникли Шурінс, Матіас, Мєх, Борисенки та інші молоді артисти

На початку 2000-х років українське шоу "Фабрика зірок" стало стартовим майданчиком для багатьох артистів, які прагнули потрапити на музичний олімп.

Деякі з учасників шоу “Фабрика зірок” стали справжніми кумирами молоді того часу, але згодом зникли з публічного простору. Що ж сталося з найяскравішими учасниками проєкту та як склалася їхня подальша доля?

Брати Борисенки

Саша і Вова Борисенки стали справжніми улюбленцями глядачів, хоча й потрапили на шоу, приховавши свій вік — на момент кастингу вони ще не досягли повноліття. На “Фабриці” вони посіли 4 місце, однак їм пощастило зняти кліп на свою пісню, а також укласти контракт із Новим каналом. Дует записав декілька пісень і кліпів, але через деякий час брати вирішили зосередитися на особистому житті та призупинили музичну кар’єру. Зараз вони повернулися на сцену під новою назвою BRO і знову активно виступають.

Володимир та Олександр Борисенки
Володимир та Олександр Борисенки

Борис Апрєль (Зі Фаамела)

Борис Апрєль вже на Фабриці був одним із найяскравіших учасників, завдяки своєму образу. По завершенню реаліті він продовжив музичну кар’єру, та не все пішло так гладко. Через його образ та “кайдани” тамтих часу в він зіштовхнувся з критикою не лише зі сторони суддів, але й учасників. У 2014 році Борис відкрито повідомив, що є трансгендерною жінкою і після низки операцій почав жити іншим іменем. У 2018 році вона повернулася на екрани в шоу “Голос країни”, а згодом змінила ім’я на Зі Фаамела. Під час повномасштабної війни в Україні Зі змушена була залишити країну, опинившись у Німеччині.

Зі Фаамела колись відома, як Борис Апрель
Зі Фаамела колись відома, як Борис Апрель

Стас Шурінс

Стас Шурінс — переможець української “Фабрики зірок” 2010 року, після чого здобув велику популярність. Окрім музичної кар’єри Стас здобув успіх у шоу “Танці з зірками”. Після 2014 вимушений був змінити місце проживання ближче до своєї дружини, разом вони переїхали до Німеччини де вона успішно переборола хворобу. Після тривалого перебування за кордоном подружжя прийняло рішення залишитись в Німеччині, де артист продовжив писати пісні та вести YouTube-канал.

Переможець Фабрики зірок Стас Шурінс
Переможець Фабрики зірок Стас Шурінс

Олексій Матіас

Олексій Матіас, який посів друге місце на “Фабриці зірок 3”, також став переможцем “Фабрики зірок. Суперфінал”. Після спроби представити Україну на Євробаченні, яка не увінчалася успіхом, Олексій вирішив переїхати до Лос-Анджелеса. Його активність у соцмережах практично відсутня, тому чим він займається зараз, залишається загадкою.

Олексій Матіас
Олексій Матіас

Артем Мєх

Артем Мєх став відомим після участі у “Фабриці зірок”, а згодом приєднався до гурту “Пара Нормальных”, де замінив Івана Дорна.  Після кількох років групова діяльність стала Артемові не цікава і він продовжити сольну кар’єру сольно, наразі відомий як Will Armex. З початком війни Мєх активно займається волонтерством і ділиться своєю творчістю в рамках благодійних концертів на підтримку України.

Артем Мєх зараз відомий як Will Armex
Артем Мєх зараз відомий як Will Armex

Єва Бушміна

Після участі у проєкті Єва Бушміна спробувала свої сили у інших реаліті-шоу і стала учасницею гурту “ВІА Гра”. Згодом розпочала сольну кар’єру під псевдонімом Layah, змінивши імідж. Зараз одружилася зі скульптором та переїхала разом із ним у Францію, де випускає музику та активно використовує платформу OnlyFans. Проте про події в Україні вона не згадує у своїх соцмережах.

Зірка гурту ВІА Гра Єва Бушміна
Зірка гурту ВІА Гра Єва Бушміна

Маша Собко

Маша Собко мала усі шанси стати однією з головних зірок української естради, але вибрала шлях сімейного життя. У 2013 році вона вийшла заміж за оператора Артема Онещака, а через два роки народила доньку. Незважаючи на перерву у кар’єрі, Маша продовжує з’являтися на телеекранах та активно веде свій Instagram. Під час війни у неї народився син, і вона залишається активною публічною персоною.

Родина Маші Собко
Родина Маші Собко

Учасники “Фабрики зірок” пережили різні етапи кар’єри: одні продовжили музичну діяльність, інші переїхали за кордон або змінили професійні орієнтири. Їхні історії показують, що навіть після слави на великому екрані життя може піти різними шляхами, але кожен із них знайшов свій власний шлях у цьому світі.

Нові статті

Схожі статті

Серце в 50+ буде працювати, як годинник: просто треба їсти цю корисну кашу частіше – “суперфуд” за копійки

Ця страва має бути в раціоні кожної людини, адже це не лише смачно, а й корисно - яка каша зміцнить ваше здоров'я. Біжіть у магазин прямо зараз.

Підкорили Європу: Злата Огнєвіч, Юлія Саніна, Тіна кароль на інші українські артистки, які сяють не лише тут

Європа в захваті: Українські артисти підкорюють сцену не лише вітчизняною сцену, але й залишаються у серцях поза кордонами! Хто з українських артистів підкорив Європу своїм сіянням?

“Переїзд до Києва”: як одне рішення перевернуло життя Катерини Соляр з ніг на голову та визначило її долю?

Незважаючи на відсутність професійної освіти у цій сфері, Катерина Соляр зуміла досягти значного успіху на телебаченні, демонструючи наполегливість та сміливість у своїх рішеннях.

“Зробили операцію”: 54-річний Юрій Горбунов показався на милицях із травмою – не все так просто (ФОТО)

Юрій Горбунов неочікувано показався на милицях і назвав реальну причину, чому так сталося - невже це все його дружина Катерина Осадча? Подробиці.