Klavdia Petrivna не єдина: ТОП-4 українських зірки, які ховають обличчя за масками та капелюхами

За останні роки в українському шоу-бізнесі зʼявилося декілька артистів-інкогніто. Вони виступають на сцені в чудернацьких костюмах, а обличчя ховають за окулярами, широкими капелюхами та масками.

В останні декілька років на українській естраді зʼявилось декілька артистів, які прагнуть зберегти повну анонімність. Заради цього вони вдягають на себе дивакуваті костюми, маски та широкополі шляпи з окулярами. До цих виконавців належать Klavdia Petrivna, КилимМен Та Олег Псюк із гурту “Kalush Orchestra”, а також – “Мюслі UA”.

“Мюслі UA”

Гурт Мюслі UA
Гурт Мюслі UA

Таємничий гурт давно підкорює своїми запальними піснями українську та іноземну аудиторію. Його твори набирають у соціальних мережах мільйони переглядів, а головні солісти – це двоє людей в чорних штанях та товстих худі з капюшоном.

Свої обличчя виконавці ховають під зеленими масками, а на руки вдягають рукавички такого ж самого кольору.

Гурт “Мюслі UA” відомий іронічною та гумористичною інтерпретацією історій про реальних українців. В їх композиціях можна побачити навіть політиків з їх крилатими висловами. Серед найбільш популярних хітів цього гурту: “Скоро вже буде Паска” та пісня-присвята Борису Джонсону “”Добрий день, everybody””.

Також цей гурт наприкінці минулого року записав дует із українським захисником Михайлом Скорпіоном на його авторську пісню “За териконами”.

Klavdia Petrivna

Загадкова дівчина у шляпі із широкими полями, масці та балахонах стала справжнім відкриттям 2024 року. Ще з кінця минулого року артистка тримала інтригу та ховалася за довгими вбраннями, ретельно приховуючи власне обличчя. З рештою, їй вдалося створити новий тренд на українській естраді.

Співачка Клавдія Петрівна
Співачка Клавдія Петрівна

Проте в серпні, під час свого першого сольного концерту в Києві Клавдія Петрівна все ж вирішила зняти маску. І фанати змогли побачити, що під балахонами та капелюхами ховалася юна 19-річна співачка Соломія Опришко зі Львівщини.

КилимМен (гурт “Kalush Orchestra”)

Образ КилимМена був створений спеціально задля виступів в складі гурту “Kalush Orchestra”. З-поміж інших учасників, що виходять на сцену, цей персонаж відрізняється своїм костюмом. Наряд має вигляд килима, під яким легко сховати усе тіло та обличчя.

Образ КилимМена доповнений окулярами та капелюхом з широкими полями.

Танцівник КилимМен
Танцівник КилимМен

В 2022 році, коли “Kalush Orchestra” виступав на міжнародному конкурсі “Євробачення” – КилимМен запалював на сцені поряд з “Kalush Orchestra”, демонструючи неперевершений брейк-данс. Тоді в таємничому учаснику гурту впізнали талановитого 25-річного танцівника Влада Курочку. Хлопець родом із Коломиї і майже половину свого життя він присвятив танцю.

Олег Псюк (гурт “Kalush Orchestra”)

Олег Псюк з гурту Калуш Оркестра
Олег Псюк з гурту Калуш Оркестра

Соліст гурту “Kalush Orchestra” ще за часів участі в Євробаченні 2022 року прославився завдяки своїй рожевій панамі. Співак натягував її на очі таким чином, щоб певної частки обличчя не було видно. Тому фанати довгий час не могли розпізнати, як виглядає насправді їх кумир.

Нові статті

Схожі статті

Підкорили Європу: Злата Огнєвіч, Юлія Саніна, Тіна кароль на інші українські артистки, які сяють не лише тут

Європа в захваті: Українські артисти підкорюють сцену не лише вітчизняною сцену, але й залишаються у серцях поза кордонами! Хто з українських артистів підкорив Європу своїм сіянням?

“Переїзд до Києва”: як одне рішення перевернуло життя Катерини Соляр з ніг на голову та визначило її долю?

Незважаючи на відсутність професійної освіти у цій сфері, Катерина Соляр зуміла досягти значного успіху на телебаченні, демонструючи наполегливість та сміливість у своїх рішеннях.

“Зробили операцію”: 54-річний Юрій Горбунов показався на милицях із травмою – не все так просто (ФОТО)

Юрій Горбунов неочікувано показався на милицях і назвав реальну причину, чому так сталося - невже це все його дружина Катерина Осадча? Подробиці.

Що сталося з учасниками “Фабрики зірок”? Куди зникли Шурінс, Матіас, Мєх, Борисенки та інші молоді артисти

На початку 2000-х років українське шоу "Фабрика зірок" стало стартовим майданчиком для багатьох артистів, які прагнули потрапити на музичний олімп.