Позичила в бабусі: Інна Мірошниченко приголомшила зізнанням про своє дитинство – а тепер вона мама чотирьох

Блогерка та багатодітна матуся Інна Мірошниченко порівняла дитинство своїх доньок та синів із… своїм власним. Знаменитість пригадала, як в маленькому віці не мала змоги робити те, що їй заманеться.

Дружина телеведучого Тимура Мірошниченка – адвокат та блогерка Інна приголомшила зізнанням про своє непросте дитинство. Знаменитість розповіла, як бабуся та батьки забороняли їй робити те, що їй захочеться. Вона не могла самостійно приймати рішення, а будь-які спроби зробити це завершувалися сварками із дорослими.

Інна Мірошниченко пригадала, як одного разу вони із бабусею зібрались відвідати Гідропарк. На той момент вона була ще зовсім маленькою дівчинкою і замість класичного купальнику носила лише плавки. Однак Інні хотілося бути, як бабуся і прикривати верхню частину тіла бюстгальтером. Оскільки свого в неї не було – дівчинка вирішила позичити бабусин.

Тому я вдягнула її бюстгальтер – розповіла Інна Мірошниченко

Однак бабуся та її подруга категорично заявили маленькій онуці, що в такому вигляді вона в Гідропарк не піде. Інна, звісно, засмутилася і намагалась відстояти власну точку зору.

Дружина Тимура Мірошниченка розповіла про своє непросте дитинство
Дружина Тимура Мірошниченка розповіла про своє непросте дитинство

Справа дійшла до довгої сварки і купи сліз. Після цього їх родина нікуди не поїхала, а саму Інну наказали за те, що вона зіпсувала родичам відпочинок.

Дитячий досвід назавжди закарбувався в памʼяті Інни. Зараз, коли сама вже стала мамою чотирьох діточок – вона намагається не обмежувати свободу своїх дітей. Вона дозволяє дітям вдягати різноманітне взуття та одяг із власного гардеробу. Іноді її нащадки можуть вийти на вулицю в піжамі або піти в дитячий садочок із нафарбованими нігтиками на руках чи ногах.

Дружина Тимура Мірошниченка розповіла про своє непросте дитинство
Дружина Тимура Мірошниченка розповіла про своє непросте дитинство

Бували випадки, коли діти з родини Мірошниченків вдягали на себе костюми супергероїв, вдягали поверх штанів – спідниці, розмальовували обличчя маркером.

Блогерка в усьому цьому не бачить нічого страшного. Адже в такий спосіб діти проявляють власну самостійність та навчаються робити вибір.

Нові статті

Схожі статті

Як приготувати ліниві вареники. Прості рецепти: солодкі і солоні ліниві вареники. Страва на будь-який смак

Ліниві вареники — це універсальна страва, яку можна легко адаптувати під свої смаки. Ви можете експериментувати з начинками, додавати спеції або подавати з різними соусами.

Апетитна і хрумка закуска під “100 грам”: простий рецепт маринованої капусти з буряком за 24 години

Приготувати пікантну та апетитну закуску із свіжої білокачанної капусти – легко та просто. Маринована пелюстка з буряком буде готова вже за 24 години. Спробуйте!

Дама з собачкою в шляпці: Леся Нікітюк із французьким шиком приготувала цибулевий суп – рецепт від Леді Ле

Леся Нікітюк образа підходящий образ для приготування обіду та поділилась з шанувальниками простим рецептом улюбленого цибулевого супу в рамках рекламної інтеграції.

20 років разом, 15 років одружені, троє дітей: Олександр Усик показав свою неймовірну дружину Катерину

Боксер Олександр Усик з пристрастю ставиться не лише до своєї справи, але й до родини. З нагоди 15-ї річниці він написав великий пост, присвячений своїй дружині.