З макіяжем, манікюром і зачіскою: 70-річна Алла Кудлай стала іконою жіночої краси та збирає овації в Мережі

Співачка Алла Кудлай в цьому році відсвяткувала ювілей. Їй виповнилося 70 років. В такому почесному віці вона залишається вродливою та може позмагатися в красі із багатьма молодими артистками.

Алла Петрівна Кудлай — відома українська співачка, що народилася в українському селищі Лосинівка Чернігівської області. В цьому році 23 липня артистка відсвяткувала великий ювілей. Їй виповнилося 70 років, але на свій вік Кудлай зовсім не виглядає. В чому ж секрет краси виконавиці, який допомагає їй збирати овації в Мережі навіть в такому почесному віці?

Як і багато інших артистів, Алла Кудлай щоденно дбає про власну зовнішність. Адже саме вона є її головною візитівкою на сцені одночасно із неперевершеним голосом, який очаровує усіх без виключення фанатів, що відвідують її концерти.

Алла Кудлай в 70 років стала іконою краси та зібрала овації від фанатів
Алла Кудлай в 70 років стала іконою краси та зібрала овації від фанатів

В одному із недавніх інтервʼю Алла Кудлай зізнавалася, що в свої роки знаходить в собі сили займатись плаванням. Цей різновид спорту допомагає їй підтримувати молодість, жіночність та красу. Цікаво, що влітку для плавання співачка обирає відкриті водойми.

За зізнанням самої Кудлай – вона задля полегшення процесу вдягає на ноги ласти та відправляється у водну подорож по Дніпру. Локація для запливу в артистки розташована біля моста Патону. Від берега вона спроможна пливти до самого мосту і повернутися назад.

Алла Кудлай пригадала історію, яка повʼязана із цим її спортивним хобі. Одного разу під час запливу поряд із нею опинився невідомий чоловік. Спочатку виконавиця взагалі не зрозуміла, що сталось і подумала, що він почав тонути. Насправді ж інший пловець просто зупинився, аби висловити їй своє захоплення. Чоловік звернув увагу, що Алла Петрівна настільки швидко пливе, що їй треба вже на Олімпійських іграх виступати.

Вже потім, коли вона вийшла з Дніпра на берег – цей чоловік побачив, що на ногах в неї вдягнені ласти.

Плавання – це велика сила – резюмує Алла Кудлай

Водночас, не тільки воно допомагає їй тримати форму, залишаючись жіночною та стрункою.

Алла Кудлай в 70 років стала іконою краси та зібрала овації від фанатів
Алла Кудлай в 70 років стала іконою краси та зібрала овації від фанатів

Алла Кудлай не забуває і про догляд за собою, косметику та гарний макіяж. Велику роль у підтримці краси відіграє правильний розпорядок дня, режим харчування і правильний баланс між роботою та відпочинком. Все це в сукупності допомагає артистці тримати стрій навіть у 70 років.

Нові статті

Схожі статті

Улюблені, але несподівані: популярні шоу, про які ви не здогадувалися, що вони створені в Україні

Популярні українські шоу, про які ви знали, але не здогадувалися, що це made in Ukraine: "Каламбур", "Дизель Шоу", "Холостячка", "Орел & Решка"

Таємниця відкрилася: Melovin розповів про серйозні проблеми з очима, які вплинули на його кар’єру співака

27-річний український співак Melovin, відомий своїми яскравими виступами та епатажними образами, нещодавно зізнався про серйозні проблеми із здоров'ям.

Не помилка молодості: як переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин одружився і став батьком у 19 років

Роман Сасанчин – 22-річний молодий співак, який запамʼятався багатьом українцям завдяки виступу на "Голосі країни. Діти" в 2012 році. Тоді він був ще маленьким та прийшов на сліпі прослуховування.

Колишній міністр закордонних справ Дмитро Кулеба відкрив секрет гуцульської кухні: авторський рецепт баноша

Колишній міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба знову підкорює Instagram своїми кулінарними шедеврами та пояснив, як правильно готувати банош.