Григорій Решетнік показав зірку, з якою він разом 16 років – стільки ж, скільки з дружиною Христиною

39-річний Григорій Решетник днями відсвяткував особливу річницю. З моменту його першої появи на "СТБ" пройшло 16 років. Дата знакова ще й тому, що стільки ж років він разом із дружиною Христиною.

Днями беззмінний ведучий романтичного шоу “Холостяк” на українському каналі “СТБ” Григорій Решетнік повідомив про особливу дату в своїй карʼєрі. Шоумен показався поряд із зіркою, яка супроводжує його протягом останніх 16 років.

Нею виявилась зовсім не його дружина Христина і не будь-яка інша дівчина з українського шоу-бізнесу. Зірка виявилась… намальованою на бруківці і носить імʼя… самого Григорія Решетніка.

Як повідомив ведучий – рівно 16 років тому він почав працювати на телеканалі “СТБ”. За ці роки чоловік зумів стати справжньою знаменитістю і обличчям каналу. І організатори програми, в якій він працює – віддячили йому не тільки великою зарплатою, але й закарбували імʼя Решетніка на власній Алеї зірок.

Григорій Решетнік показав зірку, яка дарує йому натхнення
Григорій Решетнік показав зірку, яка дарує йому натхнення

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram шоумен показав короткий відеоролик, в якому зняв себе у білих осінніх кросівках біля особистої зірки з логотипом каналу “СТБ”.

16 років разом. Як з дружиною – зробив Решетнік підпис до відео

Ведучий також зізнався, що канал “СТБ” – найкращий. Та й він сам – нівроку. А ще пообіцяв, що далі буде і… можливо все.

Григорій Решетнік показав зірку, яка дарує йому натхнення
Григорій Решетнік показав зірку, яка дарує йому натхнення

До речі, творча карʼєра Григорія Решетніка на каналі “СТБ” розпочалася зовсім не з телешоу “Холостяк”. Спочатку він встиг попрацювати диктором на іншій програмі – “Паралельний світ”.

З 2012 року Решетнік став беззмінним ведучим найромантичнішого шоу “Холостяк”, а згодом – і “Холостячка”. Протягом тривалого часу чоловік веде програму “Неймовірна правда про зірок”. В цьому проєкті про знаменитих людей сучасності Гріша Решетнік працює не один.

На самому старті пару йому склала екс-віагрянка Надія Мейхер, зараз він також працює в тандемі з Надією, але іншою – Матвеєвою.

Нові статті

Схожі статті

22-кілограмове пінгвіненя з Австралії стало знаменитістю: йому 9 місяців, а важить як мама і тато разом

Маленьке пінгвіненя королівського пінгвіна з акваріуму у Мельбурні встановило незвичний світовий рекорд. Цьому малечі лише 9 місяців, а воно важить, як мама і тато разом.

“Найсоковитіші”: Євген Клопотенко розкрив 2 секрети приготування котлет зі свинини – будуть, як у шефа

Чимало господинь готують найсоковитіші котлети зі свинини за перевіреними рецептами. Шеф-кухар Євген Клопотенко розсекретив своє бачення на цю страву. Пропонуємо до вашої уваги поради кулінара.

Зайде атмосферний фронт: синоптикиня назвала дату, коли в Україні стане прохолодніше – у вихідний

Синоптикиня Наталія Діденко розповіла українцям, коли слід очікувати похолодання. Найближчими днями в багатьох регіонах країни пануватиме тепло завдяки антициклону. А ось що буде далі?

Горобці зникають з міст України: орнітологи назвали причину і розповіли, як це впливає на довкілля

В багатьох українських містах спостерігається незвичне явище. Там зникли горобці. Оскільки пернаті мешканці представляють собою важливу частину екосистеми — орнітологи радять звернути на це увагу.