“Двійник” Винника Андрій Кравченко розсекретив найзаповітнішу мрію і назвав людину, яка готує йому сніданки

Український естрадний виконавець Андрій Кравченко, якого часто порівнюють із Олегом Винником – розсекретив свою найзаповітнішу мрію і назвав причину, чому приховує особисте життя.

Андрій Кравченко – український естрадний співак, якого в Україні часто називають копією Олега Винника. Він, як і його колега по сцені – ретельно приховує особисте життя від сторонніх очей. Чому артист вирішив не розповсюджуватись про особисте і яку найзаповітнішу мрію поки що не зміг втілити в життя? “Один Факт” розповість усі подробиці далі.

У розмовах з журналістами молодий 34-річний співак Андрій Кравченко завжди стримано розповідає деталі особистого життя. Нещодавно він повідомив, чому саме обрав таку позицію і яку дитячу мрію має та звідки бере натхнення для творчості.

За словами Кравченка – у питаннях особистого життя він завжди дотримується правила “Щастя любить тишу”.

Боюся, що мене не будуть любити шанувальники – пояснив Кравченко

Водночас артист сказав, що усі найближчі люди та друзі добре знають, які в нього справи на особистому фронті. А ось сніданки він завжди готує собі самостійно. Це заняття надихає співака на подальші творчі звершення.

Андрій Кравченко розсекретив заповітну мрію, про яку досі мовчав
Андрій Кравченко розсекретив заповітну мрію, про яку досі мовчав

Серед інших справ, які надихають виконавця і налаштовують його на творчий лад – емоції (причому, як позитивні, так і погані), споглядання природних пейзажів, зміна локації і місця перебування, подорожі.

Андрій Кравченко під час розмови із журналістами зізнався також і в тому, що в нього з дитинства є одна найзаповітніша мрія. Він бажав би всиновити дитину. Справа в тому, що в дитячі роки майбутній співак часто відпочивав в дитячих санаторіях. Разом із ним в групі було багато дітей з інтернатів.

Вже тоді, ще бувши маленьким хлопчиком – Андрій Кравченко замислився над тим, наскільки болісно цим дитям-сиротам, що позбавлені батьківської любові. В подальшому артист навіть обговорював тему всиновлення із власною мамою. Він повністю усвідомлює, що цей момент дуже відповідальний.

Співак Андрій Кравченко розповів про заповітну мрію, яка повʼязана з особистим життям
Співак Андрій Кравченко розповів про заповітну мрію, яка повʼязана з особистим життям

І сьогодні у звʼязку із щільним робочим графіком співак просто не може собі дозволити собі зайнятись темою всиновлення дитини з дитячого будинку.

Для мене ця тема відкрита, але до неї потрібно прийти – поділився музикант своїми роздумами

Андрій Кравченко в свої 34 роки вже має статус заслуженого артиста естрадного мистецтва. Карʼєру співака він розпочав ще в юні роки.

Нові статті

Схожі статті

Рідкісне явище: над Землею на відстані 1 млн. км пролетів астероїд-сніговик – астрономи його “впіймали”

Днями астрономи зафільмували в небі вкрай рідкісне явище. На відстані 1 млн. км над Землею пролетів незвичний астероїд, зовні схожий на сніговика. Подія сталась 17 вересня.

Сергій Бабкін зізнався у своїх зрадах дружині: “Це було моєю звичкою” – як на це відреагувала Сніжана

Сергій та Сніжана Бабкіни розповіли про особисті негаразди і їхнє подолання є не тільки важливим для самого артиста, а й надихає багатьох його шанувальників.

“Ніякі стосунки”: Олег Собчук розкрив правду про розрив із дружиною Марією Собчук після 20 років шлюбу

Олег Собчук, відомий український музикант і фронтмен гурту "СКАЙ", нещодавно вперше заговорив про своє завершення стосунків з колишньою дружиною Марією Собчук.

Каштани по-новому: 2 простих рецепти, які зроблять з вас шеф-кухаря! Страви, які нічого не коштують

Приготування каштанів – це простий і приємний процес, який відкриває безліч кулінарних можливостей. Цей делікатес стане чудовим доповненням до вашого столу.