Він знову тут: вперше за 2,5 роки Винник приїхав до України, та чи надовго? “У нього закінчуються гроші”

Олег Винник вже адаптувався до життя в Німеччині, але неочікувано з'явилась інформація, що співак повернувся до Києва - з якою місією приїхав чоловік?

Оглядач українського шоу-бізнесу, Богдан Беспалов, повідомив, що популярний співак Олег Винник, який тривалий час провів у Німеччині після початку вторгнення, нарешті повернувся в Україну. Винника помітили в центрі Києва, коли він сам керував автомобілем.

Водночас стало відомо, що команда артиста активно шукає співпрацю з відомими піарниками, проте багато з них відмовляються, побоюючись репутаційних ризиків. Це викликало безліч запитань у суспільстві стосовно причин його повернення та можливих планів на відновлення кар’єри в Україні, а також про те, хто може стояти за його можливим камбеком.

Олег Винник вперше за тривалий час повернувся в Україну
Олег Винник вперше за тривалий час повернувся в Україну

Після поширення новин про повернення Винника, у команді артиста були змушені прокоментувати цю інформацію. Чутки, які запустив блогер Богдан Беспалов, були спростовані керівницею офіційного фан-клубу співака Валерією Барон.

Вона зазначила, що не має жодних підтверджень щодо цього і навіть не уявляє, хто та з якою метою поширює подібні чутки. Це свідчить про те, що ситуація навколо артиста залишається неоднозначною, а його плани на майбутнє викликають різні реакції в суспільстві.

Олег Винник вперше за тривалий час повернувся в Україну
Олег Винник вперше за тривалий час повернувся в Україну

У серпні Олег Винник оголосив про своє повернення на сцену, що стало значною подією для його шанувальників. Це повернення викликало змішані коментарі, і невдовзі Винник відреагував на критику, яка лунала на його адресу через те, що він нібито залишив Україну та три роки не коментував події в Україні. Винник пояснив, що він не втікав, а активно допомагав військовим.

Як розповідав сам Олег, він покинув Україну через проблеми зі здоров’ям, що вимагали тривалого лікування в Німеччині. Його відсутність на батьківщині викликала критику серед суспільства, оскільки багато хто сподівався на активну підтримку відомих особистостей у важкий для країни час.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.