Одружився з нею у 18 років: як виглядає перша з чотирьох дружин Віктора Павліка, з якою пройшла любов

Віктор Павлік холостяком майже і не був, але про його першу дружину майже ніхто не згадує - як виглядає його колишня обраниця, яка народила йому сина.

Майбутній співак зустрів свою кохану ще до досягнення повноліття. Лідія стала для нього музою та першим справжнім коханням, і, як тільки він досяг 18-річчя, запропонував їй руку і серце. Після весілля молода пара вирішила оселитися в місті Горішні Плавні, що в Полтавській області.

Згодом в їхній родині народився первісток, син Олександр. Він ріс у атмосфері любові та підтримки, і з раннього віку батько прививав йому любов до мистецтва. Це сприяло тому, що Олександр, ставши дорослим, обрав музичний шлях, слідуючи прикладу батька.

Віктор Павлік показав свою першу дружину Лідію
Віктор Павлік показав свою першу дружину Лідію

На сьогоднішній день старший син знаменитого українського артиста займається музичною діяльністю. Олександр активно знайомиться з представниками шоу-бізнесу, але, ймовірно, не прагне скористатися батьковими зв’язками. Він намагається досягати успіху завдяки власним зусиллям та талантові.

Віктор Павлік показав свою першу дружину Лідію
Віктор Павлік показав свою першу дружину Лідію

Лідія Павлік залишається досить таємничою особистістю, адже інформації про неї не так вже й багато. Навіть на своїй сторінці в Instagram жінка рідко ділиться новинами з життя, переважно може публікувати відео та фотографії, які стосуються її сина від Віктора Павліка та його онука.

Віктор Павлік показав свою першу дружину Лідію
Віктор Павлік показав свою першу дружину Лідію

Можна припустити, що Лідія продовжує жити в Горішніх Плавнях, на Полтавщині. Можна зробити висновок, зважаючи на адресу, зазначену в її останньому пості в Instagram. Поки Віктор Павлік виховує свого малюка Михайла, Лідія, судячи з усього, зосередилася на спілкуванні з Олександром, онуком та іншими членами своєї родини. Отже, життя першої жінки відомого співака наповнене родинними моментами, але сама вона й не поспішає ділитися цими митями з широкою публікою.

Нові статті

Схожі статті

Колишній міністр закордонних справ Дмитро Кулеба відкрив секрет гуцульської кухні: авторський рецепт баноша

Колишній міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба знову підкорює Instagram своїми кулінарними шедеврами та пояснив, як правильно готувати банош.

Термінове звернення Катерини Осадчої: “Якщо не перейдете на українську, наступними будуть наші діти”

Українська телеведуча Катерина Осадча звернулася до своїх підписників через Instagram Stories із важливим закликом щодо мови спілкування з дітьми.

Копія мами, а зачіска – татусева: Віталій Козловський вперше показав обличчя 7-місячного сина Оскара

39-річний український співак Віталій Козловський наприкінці вересня вперше показав обличчя маленького синочка Оскара. На кого малюк схожий більше – на маму чи татуся?

Сенсація! Інна Білоконь, відома як мама Вєрки Сердючки, розповіла подробиці життя поза відомим образом

Відома акторка Інна Білоконь, яка вже багато років грає роль "мами" Вєрки Сердючки, нещодавно отримала новий статус у житті — вона стала бабусею.