Копія мами, а зачіска – татусева: Віталій Козловський вперше показав обличчя 7-місячного сина Оскара

39-річний український співак Віталій Козловський наприкінці вересня вперше показав обличчя маленького синочка Оскара. На кого малюк схожий більше – на маму чи татуся?

Віталій Козловський вперше став татусем 7 місяців тому. Його синочок Оскар народився наприкінці лютого і за декілька місяців життя встиг помітно підрости. Недавно батьки похрестили хлопчика, а зірковий батько просто не міг не створити йому в подарунок пісню.

Козловський-старший присвятив її урочистій даті, адже 25 вересня виповнилось рівно 7 місяців із дня народження його крихітного спадкоємця. В пісенній композиції під назвою “Сину” виконавець вперше показав обличчя хлопчика.

Трохи згодом на особистій сторінці артиста в Instagram зʼявився допис із добіркою світлин, головним героєм якої став малюк Оскар. Хлопчик потрапив до кадру фотографа, знаходячись на руках мами та батька, а також – коли зміг трохи потримати голову, лежачі посеред пухнастого покривала в ліжечку.

Завдяки бездоганній роботі професійного фотографа фанати Віталія Козловського змогли побачити та роздивитись обличчя малюка. На самій першій світлині помітно, що в 7 місяців в Оскара – вже достатньо довге і темне волосся. Зовні цей парубок більше схожий на маму, Юлію Бакуменко.

Цю схожість помітили і підписники Козловського в соцмережі Instagram. Зокрема блогер з Youtube Слава Дьомін так і написав в коментарях:

Юлія копія

Інша ж користувачка написала, що малюк Оскар росте дуже гарним хлопчиком і весь пішов в батька.

Такий милий кульбабка – написала в коментарі ще одна дописувачка

Фанати також побажали маленькому Оскару чистого та мирного неба над головою.
Нагадаємо, що на початку року Віталій Козловський довгий час приховував зміну статусу та своє одруження на Юлії Бакуменко.

Лише в березні 2024 року артист здивував прихильників приголомшливою новиною про те, що став чоловіком, а згодом – і батьком первістка.

Нові статті

Схожі статті

Колишній міністр закордонних справ Дмитро Кулеба відкрив секрет гуцульської кухні: авторський рецепт баноша

Колишній міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба знову підкорює Instagram своїми кулінарними шедеврами та пояснив, як правильно готувати банош.

Термінове звернення Катерини Осадчої: “Якщо не перейдете на українську, наступними будуть наші діти”

Українська телеведуча Катерина Осадча звернулася до своїх підписників через Instagram Stories із важливим закликом щодо мови спілкування з дітьми.

Сенсація! Інна Білоконь, відома як мама Вєрки Сердючки, розповіла подробиці життя поза відомим образом

Відома акторка Інна Білоконь, яка вже багато років грає роль "мами" Вєрки Сердючки, нещодавно отримала новий статус у житті — вона стала бабусею.

“Я почув ці слова від неї”: Ектор Хіменес-Браво обірвав звʼязок з близькою людиною через 1 причину – хто це

Ектор Хіменес-Браво вже багато років проживає в Україні, але не всі його сприймають там - відомий шеф-кухар розповів про образу, яку тримає на близьку людину.