Не помилка молодості: як переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин одружився і став батьком у 19 років

Роман Сасанчин – 22-річний молодий співак, який запамʼятався багатьом українцям завдяки виступу на "Голосі країни. Діти" в 2012 році. Тоді він був ще маленьким та прийшов на сліпі прослуховування.

Жоден з тренерів на той момент до юного вокаліста не повернувся. Але юний виконавець цього не зрозумів і вирішив, що пройшов у наступний етап. Історія маленького учасника “Голос. Діти” до сліз зворушила багатьох фанатів шоу.

В 2015 році Сасанчин набрався сміливості та відвідав розважальну програму знов. В другому сезоні вокального проєкту закінчилися для Романа справжнім тріумфом. До нього розвернулись відразу три тренерських крісла. Для себе хлопець обрав команду Тіни Кароль і в наступних етапах зміг здобути головну перемогу.

Роман Сасанчин з дружиною Іванною
Роман Сасанчин з дружиною Іванною

В 2020 році Роман Сасанчин повернувся вже в дорослу версію проєкту “Голос країни”. Його тренером знов стала Тіна Кароль і під її командуванням хлопець знов зміг отримати омріяну перемогу. Вона стала для виконавця знаковою ще й тому, що хлопець вирішив влаштувати особисте життя та одружитись. Через рік після перемоги в “Голосі країни” Сасанчин став молодим батьком. Йому тільки-но виповнилося 19 років і власного житла у співака не було. Але тут у нагоді стала квартира, яку йому подарував телеканал за участь у шоу “Голос країни”.

Роман та Іванна Сасанчини: історія знайомства

Роман Сасанчин познайомився зі своєю майбутньою дружиною Іванною в 2020 році у компанії спільних друзів. Через кілька місяців вони розпочали жити разом. В 2021 році хлопець освідчився коханій, а вже на початку цього ж року один з наймолодших переможців вокального шоу став жити разом із коханою дівчиною.

До речі, Іванна на 4 роки старша від Романа Сасанчина. Вона напередодні Нового 2022 року, а саме 30 грудня 2021 подарувала чоловікові первістка. В пари народилась донька, яку назвали Елізабет. Молоді батьки регулярно показують нові світлини з дівчинкою у соціальних мережах.

Зараз Елізабет вже 2 рочки ,а в грудні поточного року виповниться 3.

Роман Сасанчин з дружиною Іванною
Роман Сасанчин з дружиною Іванною

Навесні 2022 року Іванна Сасанчина повідомила, що їх стосунки з Романом не витримали випробувань війною. Разом із донькою вона переїхала до Польщі та зібралась подавати на розлучення. Роман Сасанчин залишився в Україні, на Тернопільщині.

Згодом парі вдалось владнати непорозуміння і знов возʼєднатися. В січні 2023 року Сасанчин з дружиною повінчалися в церкві.

Нові статті

Схожі статті

Таємниця відкрилася: Melovin розповів про серйозні проблеми з очима, які вплинули на його кар’єру співака

27-річний український співак Melovin, відомий своїми яскравими виступами та епатажними образами, нещодавно зізнався про серйозні проблеми із здоров'ям.

Колишній міністр закордонних справ Дмитро Кулеба відкрив секрет гуцульської кухні: авторський рецепт баноша

Колишній міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба знову підкорює Instagram своїми кулінарними шедеврами та пояснив, як правильно готувати банош.

Термінове звернення Катерини Осадчої: “Якщо не перейдете на українську, наступними будуть наші діти”

Українська телеведуча Катерина Осадча звернулася до своїх підписників через Instagram Stories із важливим закликом щодо мови спілкування з дітьми.

Копія мами, а зачіска – татусева: Віталій Козловський вперше показав обличчя 7-місячного сина Оскара

39-річний український співак Віталій Козловський наприкінці вересня вперше показав обличчя маленького синочка Оскара. На кого малюк схожий більше – на маму чи татуся?