Інесса Гріцаєнко з “Голосу країни” виходить заміж: вокалістка оголосила про заручини і похвалилась обручкою

Учасниця "Голосу країни" Інесса Гріцаєнко повідомила про те, що виходить заміж. На персональній сторінці виконавиці в соцмережі зʼявились відповідні світлини. Хто став її обранцем?

Українська співачка, солістка гурту “SESTRA” та учасниця популярного українського шоу “Голос країни” Інесса Гріцаєнко розповіла своїм фанатам головну таємницю зі свого особистого життя. 25-річна співачка стала нареченою і невдовзі вийде заміж. На персональній сторінці виконавиця оприлюднила світлини, на яких вона сама позує із великим букетом півоній в руках. При цьому на її безіменному пальці красувалася обручка із великим і справжнім діамантом.

Естрадна виконавиця розповіла, що коханий чоловік повністю змінив її життя. Водночас, обранця Інесса вирішила не показувати широкому загалу. Знаменитість ретельно приховує особисте життя від сторонніх очей, ЗМІ та фанатів.

Я вірила в те, що одного дня ти прийдеш і зміниш все моє життя – написала в дописі до світлин Гріцаєнко

Користувачі соціальної мережі не оминули увагою новину про заручини Інесси Гріцаєнко. Багато хто в коментарях побажав артистці бути завжди такою ж щасливою, як і на світлинах.

Інесса Гріцаєнко з Голосу країни повідомила, що виходить заміж
Інесса Гріцаєнко з Голосу країни повідомила, що виходить заміж

Сліпить очі від щасливої посмішки – зазначила одна з користувачок

Щирі вітання! Ви заслуговуєте на щире та взаємне кохання

Така вже ніжна та жіночна ти поруч зі своїм коханим – примітила ще одна дописувачка

Вітаю! Нарешті це сталося – написала наступна фанатка Інесси Гріцаєнко

Нагадаємо, що Інесса Гріцаєнко вийшла у фінал Нацвідбору на конкурсі “Євробачення 2013”. Також вона була учасницею 5-го сезону телевізійного шоу “Х-фактор” та вийшла у фінал проєкту “Голос країни”.

Коли телешоу завершилося, то Інесса зосередилась на роботі в команді і розвитку гурту “SESTRA”. Пісня цього гурту “У мирному Києві” потрапила до рейтингу ТОП-100 пісень, які частіше за все потрапляють у ротацію на радіо.

Нові статті

Схожі статті

Go_A, Melovin, Jamala та інші учасники Євробачення: як Україна наводила шум на пісенному конкурсі?

Від мелодійного фольклору до яскравого перформансу — Україна постійно доводить, що музика, стиль і культура можуть бути тісно переплетені, щоб створити справжнє мистецтво на сцені.

Відберуть у пенсіонерів: уряд в 2025 році забере невикористані кошти з банківських рахунків переселенців

Вже наступного року український уряд запланував забрати невикористані грошові кошти з банківських рахунків пенсіонерів, що мають статус ВПО. За яких умов це буде відбуватись?

Кава з фіолетової кульбаби: чому напій з цикорію слід пити кожного дня і в чому його користь насправді

Напої без кофеїну протягом останніх років набирають все більшої популярності – особливо серед тих, хто дотримується здорового способу життя. Одним з них, зокрема, є кава з цикорію. В чому її користь?

Рідкісне явище: над Землею на відстані 1 млн. км пролетів астероїд-сніговик – астрономи його “впіймали”

Днями астрономи зафільмували в небі вкрай рідкісне явище. На відстані 1 млн. км над Землею пролетів незвичний астероїд, зовні схожий на сніговика. Подія сталась 17 вересня.