З Поляковою хепі-енду не було: Влад Міцкевич вперше засвітився з іншою відомою співачкою після роману з Олею

Зірка "МастерШеф "Влад Міцкевич про Олю Полякову більше не згадує, адже у нього з'явилась нова обраниця - кулінара помітили з відомою співачкою?

Український кулінар Влад Міцкевич провів час у компанії відомої співачки СолоХи, що привернуло увагу публіки. Цю пару помітили разом у столичному комплексі Tsarsky city resort, де вони насолоджувалися спільним обідом, а потім провели час у басейні.

Згідно з інформацією, наданою джерелом, спостерігачі зафіксували, як Міцкевич і СолоХа проводили час у невимушеній атмосфері, спілкуючись та обідаючи. Це привело до спекуляцій щодо можливого романтичного інтересу між ними, хоча конкретних доказів цьому немає.

Влад Міцкевич після роману з Олею Поляковою засвітився з іншою жінкою
Влад Міцкевич після роману з Олею Поляковою засвітився з іншою жінкою

СолоХа, справжнє ім’я якої Тереза Балашова, наразі знаходиться у стосунках. Минулого року вона стала матір’ю вдруге, народивши дитину від чоловіка, що працює в правоохоронних органах. Пара разом вже три роки, але співачка воліє не розголошувати його ім’я. Також у неї є старша донька на ім’я Аріана, народжена від першого шлюбу.

Нагадаємо, що нещодавно в українському шоу-бізнесі розгорівся скандал, пов’язаний із Владом Міцкевичем та Олею Поляковою. Відомий блогер Богдан Беспалов оприлюднив інформацію, яка стосувалася ймовірних романтичних стосунків між зірками, супроводжуючи це спільними фотографіями.

Влад Міцкевич після роману з Олею Поляковою засвітився з іншою жінкою
Влад Міцкевич після роману з Олею Поляковою засвітився з іншою жінкою

Ситуація отримала подальший розвиток, коли сам Міцкевич підтвердив свої стосунки з Поляковою, заявивши, що вони вже протягом року живуть разом. Проте співачка одразу спростувала цю інформацію, підкреслюючи, що вона щаслива у шлюбі зі своїм чоловіком Вадимом і ніколи не зраджувала йому.

У відповідь на події Влад висловив свої вибачення Олі, пояснюючи, що на нього вплинули антидепресанти та алкоголь, що, за його словами, могло спотворити реальність. Таким чином, ситуація залишилася неоднозначною, викликавши жваве обговорення серед шанувальників та медіа.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.