Сенйора Хіменес-Браво: Ектор з “МастерШефу” показав, яка б родина в нього вийшла з жінкою-колумбійкою

Ектор Хіменес-Браво – відомий шеф-кухар з проєкту "МастерШеф", який народився в Колумбії. Днями він в оригінальній формі розповів у соцмережах рецепт фрацузького гарячого бутерброду крок месьє.

52-річний ресторатор та шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво увімкнув свою творчу кулінарну уяву і представив, ніби в нього є дружина. В жартівливому відеоролику бізнесмен та суддя кулінарного проєкту “МастерШеф” продемонстрував, якою була б його історія кохання, якщо б він оженився на колумбійській жіночці.

Отже, в уяві Ектора його обраницю звуть Сенйора. До речі, роль дружини ресторатор зіграв самостійно, вдягнувши на голову кумедну перуку. Відео із творчою сценкою чоловік виклав на власній сторінці у соцмережі Instagram.

Отже, суддя з “МастерШефу” уявив собі, що вже багато років одружений на жінці-колумбійці. І вони настільки прижилися за ці роки один із одним, що в їх родині почало відбуватись все те ж саме, що і в багатьох інших колумбійських родинах.

Зокрема, Сенйора в один із днів розпочала діставати свого чоловіка-кухаря питанням щодо того, чи памʼятає він, який сьогодні взагалі день. Це питання є улюбленим в багатьох офіційних дружин, які добре знайомі з особливостями чоловічої памʼяті та при будь-якій слушній нагоді намагаються їм дорікнути.

У відеоролику Ектор розпочав згадувати те, про що він міг би забути. В його творчій голові промайнуло в цей момент багато думок про “день собаки”, “день народження тещі”, “день сміху” і навіть “сьогодні вівторок”.

Ні один з варіантів Сенйорі до вподоби не прийшовся. Дружина розізлилася на Ектора та повідомила, врешті решт, що сьогодні “День Дурня”. Жінка ніби натякнула на те, що і її чоловік – дурний. Після цього – грюкнула дверима та пішла геть з кімнати.

Ектору Хіменес-Браво так і не вдалося пригадати, що то за особливий був день. Тому він вирішив задобрити кохану за допомогою французької страви – гарячих бутербродів крок месьє.

Суддя “МастерШеф” готував їх з тоненьких скибочок хліба, шинки, сиру, молока, вершкового масла і борошна. Для посилення смаку ресторатор використав мускатний горіх.

Нові статті

Схожі статті

Вона не змогла бути з ним до кінця життя: як виглядала покійна дружина Олексія Вертинського – його кохання

Олексій Вертинський має за плечима два шлюби, але остання дружина залишила найвагоміше місце в його серці - що з нею сталося та чому актор більше не може ні кого покохати.

У конкурсі все “чесно”: Анна Мірошник та Руслана Рубан розповіли про дві різні полярності шоу “Супер Мама”

Глядачі вже звикли до яскравих конфліктів, емоційних моментів та несподіваних поворотів, які відбуваються під час кожного епізоду. Проте що відбувається за кадром і як це впливає на учасниць шоу?

Жити без Вадима не зможе: 45-річна Оля Полякова розповіла про кризу в шлюбі з чоловіком і назвала причину

Оля Полякова заговорила про непрості часи в шлюбі. За останні роки вони із Вадимом Буряковським пережили непрості моменти. Але саме вони подарували артистці розуміння, що насправді для неї важливо.

Не може забути про Узелкова досі: чи мала 44-Марина Боржемська роман після розлучення з боксером – ось як

Марина Боржемська хоч і розлучилась давно, але досі не має романтичних стосунків - невже фітнес-тренерка досі любить екс-чоловіка В'ячеслава Узелкова?