Не холостячка, як думають всі: 39-річна Кароль закрутила роман із молодшим на 9 років бізнесменом (ФОТО)

Поп-діва Тіна Кароль схоже, що вже не перебуває в статусі холостячки: блогер Богдан Беспалов розсекретив обранця співачки - молодий успішний бізнесмен.

Відома співачка Тіна Кароль протягом тривалого часу ретельно приховувала деталі свого особистого життя. Артистка не коментувала свої стосунки і не давала жодних натяків на романтичні стосунки. Проте, нещодавно в соціальних мережах з’явилися нові чутки про її особисте життя.

Блогер та пліткар Богдан Беспалов у своєму Telegram поділився інформацією про нового обранця співачки та його діяльність. За його даними, новий партнер Тіни значно молодший за неї, адже йому всього 30 років.

Відомий блогер розсекретив, з ким Тіна Кароль крутить роман
Відомий блогер розсекретив, з ким Тіна Кароль крутить роман

Згідно з інформацією, яку він отримав, 39-річна співачка зараз зустрічається з бізнесменом Юрієм Арошидзе, який родом із Білорусі. Беспалов також уточнив, що Юрій проходив службу в білоруській армії.

Юрій Арошидзе – 30-річний підприємець, який понад 16 років проживає в США, періодично відвідуючи Україну. Народився і виріс у білоруському містечку Несвіжі, Арошидзе має змішане коріння: його мати – українка, а батько – грузин. Своє життя він присвятив бізнесу та благодійності, очолюючи американську компанію, яка спеціалізується на допомозі українським військовим, що зазнали поранень.

Відомий блогер розсекретив, з ким Тіна Кароль крутить роман
Відомий блогер розсекретив, з ким Тіна Кароль крутить роман

Він є головним в організації під назвою Protez Foundation, яка займається виготовленням протезів для постраждалих військовослужбовців з України, а також надає підтримку в їхній реабілітації. Місія цієї організації полягає в безкоштовному забезпеченні протезами тих, хто постраждав, а також у наданні комплексної медичної допомоги. Арошидзе вважає за необхідне допомагати тим, хто захищає свою країну і потребує допомоги, щоб повернутися до нормального життя.

Сама ж Тіна Кароль поки що ніяк не коментує ці чутки, тож невідомо, чи дійсно співачка перебуває у стосунках з бізнесменом, чи це все вигадка.

Нові статті

Схожі статті

“Живіть, танцюючи”: 91-річний Григорій Чапкіс з того світу дав пораду на граніті фанатам і прихильникам

Український хореограф Григорій Чапкіс відійшов у засвіти три роки тому. На момент завершення життя йому виповнився 91 рік. Але навіть зараз, через великий проміжок часу – він дає поради українцям.

Скільки дерев нарахували? Юрій Горбунов з вікна свого розкішного будинку показав, що у нього за парканом

Ведучий Юрій Горбунов поділився в Stories відео із подвірʼя свого маєтку. Біля його будинку немає городини, яку потрібно було б щоосені орати трактором. Що ж насправді росте в Горбунова за вікнами?

Вагітна дружина Остапчука платить няні майбутнього сина ще до його народження: які ще причуди в багатих?

Вагітна від Вови Остапчука Катя Полтавська в Stories розповіла про те, навіщо платить няні свого майбутнього сина Тимофія. Хлопчик ще знаходиться у матері в животику, а няня його вже чекає.

Тіна Кароль прокоментувала роман з молодшим на 9 років бойфрендом: він вже 16 років проживає у США

Тіна Кароль мала безліч романів, за версією фанатів, але кому належить її серце зараз? Поп-діва розкрила всі карти щодо її стосунків із бізнесменом.