“Гарний козак”: як же виглядає той самий 16-річний син Дмитрик Сергія Притули – непомітно подорослішав

За часів роботи Сергія Притули на телебаченні завжди глядачі могли чути про його сина Дмитрика - як же зараз виглядає молодий юнак, який народився у першому шлюбі шоумена?

Український екс-телеведучий і волонтер Сергій Притула відзначив день народження свого старшого сина Дмитра, який святкував свій 16-й день народження 2 жовтня. У рамках цього особливого свята Сергій вирішив поділитися зображенням, на якому він разом із сином, відзначаючи цей важливий момент у житті Дмитра.

У своєму привітанні Притула висловив гордість за сина, підкресливши, що той став справжнім дорослим, надійним і відповідальним хлопцем. Він також зазначив, що спілкування з Дмитром приносить йому величезну радість. Сергій жартівливо додав, що якби існував чемпіонат світу серед старших братів, то його син зайняв би всі призові місця.

Сергій Притула вперше за довгий час показав свого дорослого сина. Фото з Instagram @siriy_ua
Сергій Притула вперше за довгий час показав свого дорослого сина. Фото з Instagram @siriy_ua

Батько побажав Дмитру здоров’я та збереження всіх найкращих якостей, які є у нього, і закінчив своє привітання теплими словами про обійми та підтримку.

Реакція підписників на публікацію Сергія Притули була неймовірно теплою та щирою. Його прихильники активно коментували фото з сином, наповнюючи допис компліментами та добрими побажаннями. Багато з них були вражені, як швидко підріс Дмитро, і зазначали, що він став справжнім козаком.

Сергій Притула вперше за довгий час показав свого дорослого сина
Сергій Притула вперше за довгий час показав свого дорослого сина

Однією з поширених реакцій було визнання, що хлопець сильно змінився, і користувачі бажали йому здоров’я та миру. Також підписники підкреслили, як сильно Дмитро схожий на батька, висловлюючи надію на те, що всі його мрії обов’язково здійсняться.

Сергій Притула і його колишня дружина Юлія Андрійчук стали батьками Дмитра, проте їхній шлюб завершився розлученням. Після цього Сергій знайшов нову любов – Катерину Сопельник. Разом вони виховують двох дочок: старшу Соломію та молодшу Стефанію. Ця родина стала для Сергія важливою частиною його життя.

Нові статті

Схожі статті

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.