Жінки, які завоювали прихильність Віталія Козловського: співачка, відома ведуча, журналістка та піарниця

Віталій Козловський раніше був завидним холостяком, який час від часу крутив романи з різними дівчатами, але зараз він є зразковим сім'янином і батьком - хто ж ті "колишні" співака?

Віталік Козловський перед тим, як стати батьком та одружитись, мав досить насичене особисте життя. У його житті було чимало жінок, з якими він крутив роман. Хто вони?

Валентина Паравян і Віталій Козловський

Валентина Паравян і Віталій Козловський зустрілися під час зйомок другого сезону популярного шоу початку 2000-х років “Шанс”. В рамках проєкту, в певний момент, деяких учасників розмістили у квартирі Козловського, що сприяло зближенню між молодими виконавцями. Між ними виникла особлива хімія, і романтичні почуття почали розвиватися.

Віталій Козловський розповів, з ким крутив роман до шлюбу з Юлією Бакуменко
Віталій Козловський розповів, з ким крутив роман до шлюбу з Юлією Бакуменко

Однак, прихильники Козловського не сприйняли Валентину позитивно. Вони почали активно висловлювати своє невдоволення, ображаючи дівчину та ставлячи під сумнів її відповідність до співака. Більш того, деякі з них навіть почали погрожувати молодій артистці.

Валентина і Віталій зрештою зрозуміли, що їхній зв’язок зазнає надто великого тиску, і це призвело до відчуження між ними. Розуміючи, що їхнє щастя під загрозою, вони вирішили розірвати стосунки.

Надія Іванова та Віталій Козловський

Співак, що здобув популярність того ж року, зав’язав стосунки з радіоведучою. Їхня зустріч відбулася під час ефіру на радіостанції, де, за словами Козловського, Надія була його прихильною шанувальницею. Після спільної подорожі до Об’єднаних Арабських Еміратів їхня дружба переросла у щось більше.

Віталій Козловський розповів, з ким крутив роман до шлюбу з Юлією Бакуменко
Віталій Козловський розповів, з ким крутив роман до шлюбу з Юлією Бакуменко

Пара разом провела різдвяні свята в Дубаї, причому варто зазначити, що витрати на поїздку покрила сама Іванова, про що співак не раз згадував у своїх розповідях. Офіційно підтвердили свої стосунки вони, з’явившись разом на церемонії “Viva! Найгарніші люди України 2012”.

Попри публічну демонстрацію почуттів на заході, пара не намагалася широко афішувати свої стосунки. Вони обережно ставилися до запитань журналістів про особисте життя, просячи їх не втручатися. Як швидко почали зустрічатися, так само несподівано їхні шляхи розійшлися, залишивши після себе безліч питань і домислів.

Раміна Есхакзай та Віталій Козловський

Згодом почали активно обговорювати романтичні стосунки між відомим співаком і блогеркою Раміною Есхакзай. За словами Козловського, його увагу привернула Есхакзай, коли він побачив її на обкладинці журналу Playboy. З того часу вони почали проводити все більше часу разом, а Козловський навіть заявляв, що не уявляє свого життя без Раміни.

Віталій Козловський розповів, з ким крутив роман до шлюбу з Юлією Бакуменко
Віталій Козловський розповів, з ким крутив роман до шлюбу з Юлією Бакуменко

2017 року співак освідчився своїй обраниці, проте вже через кілька місяців їхні стосунки закінчилися. Блогерка вирішила піти від Козловського, пояснюючи своє рішення чутками про його можливий роман на стороні. У той же час співак відкрито висловлював свою біль від розриву, заявляючи, що переживає дуже тяжкі часи через цю ситуацію.

Однак нещодавно Козловський шокував громадськість, зізнавшись, що роман між ними ніколи не існував. Всі ці події були лише вигаданою історією, створеною для піару, ініціатором якої була сама Раміна.

Юлія Бакуменко та Віталій Козловський

У 2019 році співак почав відкрито говорити про свою нову кохану після невдалого роману з Раміною. Проте артист не поспішав розкривати її ім’я чи показувати публіці. Цього року Віталій приголомшив своїх фанатів новиною про те, що вперше одружився.

Віталій Козловський та Юлія Бакуменко
Віталій Козловський та Юлія Бакуменко

Відомо, що його обраницею стала Юлія Бакуменко, яка виконувала роль піарниці артиста. Вона нещодавно подарувала йому первістка Оскара.

Нові статті

Схожі статті

Відмовляються пасти овець без Інтернету: в Туреччині не можуть знайти пастухів на зарплату в 2000 доларів

В Туреччині власники овець не можуть знайти пастухів, хоч і пропонують гідну заробітну плату. Така ситуація склалася тому, що претенденти на вакансію хочуть… мати безкоштовний доступ до Інтернету.

Жила скромно, але мала нерухомість на Печерських пагорбах у Києві: кому відійде спадщина Ніни Матвієнко

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян все своє спільне життя прожили разом у будинку Ніни Митрофанівни, але чи належить цей маєток зараз їм? Подробиці.

Чому важливо розмовляти з тваринами: поскаржитися коту чи собаці на життя – зв’язок, який ми не усвідомлюємо

Наявність домашніх пухнастиків в оселі завжди сприяє покращенню емоційного стану. Чому так важливо розмовляти з тваринками і розповідати котику чи собачці про власне життя? Розповідаємо детальніше.

А ви бачили, як виглядає перша дружина Олега Винника? Рідкісні кадри пари знайшов “Один факт” (ФОТО)

Здавалося б, що Олег Винник холостяк, якого обожнюють мільйони жінок, але насправді співак давно вже одружений та навіть має сина - як же виглядає його супутниця по життю?