“Доведеться завершити музичну кар’єру” – Тарас Тополя вперше заявив про свої політичні амбіції

Тарас Тополя популярний співак не лише в Україні, але чи планує він продовжувати й надалі свою музичну творчість? Шоумен заявив про зміну напрямку.

Відомий український співак і лідер гурту “Антитіла” Тарас Тополя вирішив бути відвертим зі своїми фанатами та про розповів про свої політичні амбіції, розповівши, що для нього означає можливий перехід у політику. Артист зазначив, що його колеги по гурту також мають активну громадянську позицію, що викликало у фанатів запитання про можливість їхнього виходу на політичну арену.

Тополя вказав, що хоча він і не виключає можливості зміни кар’єри, але такий крок вимагатиме від них відмови від музичної творчоті. Водночас, наразі у музикантів немає планів залишати сцену. Тарас підкреслив, що якщо в майбутньому у нього з’явиться достатньо сил і бажання вступити у політику, він не буде вагатися.

Тарас Тополя вперше заявив про свої політичні амбіції
Тарас Тополя вперше заявив про свої політичні амбіції

Тарас Тополя зазначив, що популярність колективу та активна громадська діяльність музикантів відкривають можливості для просування важливих ідей без необхідності приєднуватися до політичних партій. В умовах демократії кожен має можливість спробувати себе у політиці, що, на його думку, є позитивним.

Він підкреслив, що якщо виникне відчуття, що його команда та однодумці готові реалізувати значущі ініціативи, то він не проти взяти участь у політичному процесі. Однак для цього знадобиться завершити музичну кар’єру, адже, як показує практика, неможливо ефективно виконувати дві такі різні ролі одночасно.

Тарас Тополя вперше заявив про свої політичні амбіції
Тарас Тополя вперше заявив про свої політичні амбіції

Наразі музикант не планує переходити у політику, акцентуючи увагу на тому, що гурт і далі зосереджуватиметься на своїй творчій діяльності. Музиканти “Антитіл” вважають, що їхня популярність та можливість впливати на суспільство через музику та активність поза сценою залишаються актуальними.

Нові статті

Схожі статті

Відмовляються пасти овець без Інтернету: в Туреччині не можуть знайти пастухів на зарплату в 2000 доларів

В Туреччині власники овець не можуть знайти пастухів, хоч і пропонують гідну заробітну плату. Така ситуація склалася тому, що претенденти на вакансію хочуть… мати безкоштовний доступ до Інтернету.

Жила скромно, але мала нерухомість на Печерських пагорбах у Києві: кому відійде спадщина Ніни Матвієнко

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян все своє спільне життя прожили разом у будинку Ніни Митрофанівни, але чи належить цей маєток зараз їм? Подробиці.

Чому важливо розмовляти з тваринами: поскаржитися коту чи собаці на життя – зв’язок, який ми не усвідомлюємо

Наявність домашніх пухнастиків в оселі завжди сприяє покращенню емоційного стану. Чому так важливо розмовляти з тваринками і розповідати котику чи собачці про власне життя? Розповідаємо детальніше.

А ви бачили, як виглядає перша дружина Олега Винника? Рідкісні кадри пари знайшов “Один факт” (ФОТО)

Здавалося б, що Олег Винник холостяк, якого обожнюють мільйони жінок, але насправді співак давно вже одружений та навіть має сина - як же виглядає його супутниця по життю?