“Був і поцілунок, почуття, кохання”: 38-річна Злата Огнєвіч офіційно позбулась статусу холостячки – хто він

Злата Огнєвіч мріє віднайти своє кохання та навіть була на шоу "Холостячка", але з переможцем спільне життя не вдалось побудувати - співачка заявила про нові почуття до відомого актора.

Співачка Злата Огнєвіч вперше вирішила прокоментувати спекуляції щодо можливого роману з колегою Максимом Бородіним, з яким нещодавно презентувала нову пісню під назвою “Без тебе”.

Артистка підкреслила, що чутки про їхній роман є цілком природними, оскільки їхня співпраця дійсно виглядає гармонійно. Проте Злата зазначила, що Максим одружений та має трьох дітей. Вона зауважила, що коли слухає його сильний і брутальний тембр, то відчуває бажання розтворитися в його музиці.

Злата Огнєвіч розповіла про свої почуття до Тараса Цимбалюка
Злата Огнєвіч розповіла про свої почуття до Тараса Цимбалюка

Також вона зазначила, що їхня сумісна робота створює особливу магію, що не може залишити людей байдужими, адже вони дійсно виглядають класно разом.

У своїх роздумах про особисте життя співачка поділилася враженнями щодо своїх почуттів до колеги по сцені, актора Тараса Цимбалюка. Вона зізналася, що часто переносить свої емоції на партнерів, з якими працює, що дозволяє їй компенсувати те, чого не вистачає у реальному житті. Це стосується, зокрема, вистави, в якій вони грають разом.

Злата Огнєвіч розповіла про свої почуття до Тараса Цимбалюка
Злата Огнєвіч розповіла про свої почуття до Тараса Цимбалюка

У їхньому спільному проєкті, під назвою “Основний інстинкт”, співачка та Цимбалюк виконують сцену, де відбувається справжній поцілунок, що надає їхній грі особливого емоційного забарвлення. Вона підкреслила, що в цей момент її уявлення про стосунки з Тарасом стає дуже реальним, хоча наразі жодного роману, який можна було б оголосити публічно, у неї немає.

Вона пояснила, що така сублімація почуттів є природним процесом для артиста, адже сцена та реальність часто переплітаються, формуючи емоційний досвід, який виявляється сильнішим, ніж у звичайному житті. Вони разом створюють певний простір, де почуття та пристрасті можуть вільно проявлятися.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.