Не холостячка, як думають всі: як виглядає чоловік зірки “Сніданку з 1+1” Людмили Барбір – він у неї є давно

Людмила Барбір рідко афішує своє особисте життя, тож мало хто знає, що телеведуча насправді одружена, тому їй часто приписують роман із Русланом Сенічкіним - як же виглядає її обранець?

Багато людей активно сватають Людмилу з її колегою по студії, Русланом Сенічкіним. Проте давно відомо, що у неї вже є законний обранець, якому вона віддає перевагу, і свою родину зірка цінує понад усе. Чоловіка ведучої звуть Ігор, і саме його прізвище Людмила вирішила взяти.

На відміну від дружини, Ігор Барбір не прагне бути в центрі уваги телевізійних камер. Раніше він професійно займався східними бойовими мистецтвами, зокрема, айкідо, яке є його улюбленим видом спорту. Цікаво, що Людмила також займалась цим спортом, оскільки її чоловік залучав її до тренувань.

Людмила Барбір показала, як виглядає її єдиний чоловік
Людмила Барбір показала, як виглядає її єдиний чоловік

Спочатку телеведуча вивчала айки-дзюдзюцу для підвищення навичок самозахисту, але з часом вирішила стати професійною спортсменкою. Вона навіть здобула чорний пояс у цій дисципліні. Ці навички дуже знадобилися їй під час зйомок у кіно, куди її часто запрошують.

Проте змагання довелося відкласти, адже робота на телебаченні вимагає чимало часу та зусиль. Варто зазначити, що зірка вміло балансує між кар’єрою та родиною.

Людмила Барбір показала, як виглядає її єдиний чоловік
Людмила Барбір показала, як виглядає її єдиний чоловік

У подружжя є спільний син, якого вони назвали Тарасом. Хлопець вже активно наслідує своїх батьківя. Батьки привчають його до здорового способу життя та спорту, формуючи у нього правильні звички з самого дитинства. В родині також існує своя особлива традиція: всі вони з великим задоволенням займаються читанням, вважаючи його важливою частиною своїх вечірніх занять.

Людмила Барбір показала, як виглядає її єдиний чоловік
Людмила Барбір показала, як виглядає її єдиний чоловік

Знаменитість поділилася, що її партнер ще з 2014 року став добровольцем у зоні АТО, адже мав певний досвід у військовій сфері. Під час повномасштабного вторгнення він поповнив ряди Збройних Сил України та зайнявся навчанням інших бійців, виконуючи роль інструктора.

Нові статті

Схожі статті

То холостяк, чи ні? 31-річний Микита Алєксєєв натякнув на нові стосунки – а як же його кохана Уляна?

Микиті Алєксєєву вже давно приписують роман із блогеркою Дашею Кубік, але він офіційно навіть не говорив про свій розрив із Уляною Синецькою - що ж за Санта-Барбара там і кому належить серце співака?

+1 лайфхак у вашу скарбничку! Як вимити всі ваші вікна, щоб не залишити розводи на них – дієвий спосіб

Маєте постійну проблему щодо розводів на вікнах, хоч і помили їх? Ідеальний метод, який вирішить вашу проблему - як і чим саме потрібно вимивати скло.

Часниковий хлібчик вийде найсмачнішим: секрет від італійських кухарів для української пампушки

Італійський часниковий хліб – це простий рецепт класичної випічки із пікантним присмаком, часниковою олією та сиром пармезан. Ось що потрібно знати про його приготування в домашніх умовах.

У магазині такого точно не купите: як приготувати вівсяний кекс із ягодами за 20 хвилин. Час пішов!

Настала осінь, холодні вечори, і це ідеальний час для того, щоб приготувати смачну та ароматну випічку - рецепт пухкого вівсяного кексу з ягодами.