З макіяжем і манікюром: 87-річна Ада Роговцева здійснила мрію звичайної українки і робитиме це знову

Українська акторка Ада Роговцева у 87 років продовжує втілювати мрії своїх фанатів. Зокрема, одна із звичайних українок в Stories Instagram артистки поділилася емоціями з приводу такого бажання.

87-річна українська акторка Ада Роговцева попри почесний вік продовжує бавити своїх фанатів власною творчістю. Артистка й досі виходить на сцену та грає в різноманітних спектаклях поряд з такими іменитими акторами, як Ахтем Сеітаблаєв, Ольга Атанасова та інші.

У свої 87 років Ада Миколаївна залишається у всіх на слуху. Вона знаходить в собі сили знов та знов підійматись на театральні підмостки, а її прихильники бажали б якомога частіше читати та слухати про справжню зірку українського кіно. Ба більше, для деяких з них присутність на виставі, в якій грає Ада Роговцева – стає для деяких з них подарунком Долі.

 

Наприклад, одна з користувачок Мережі Instagram розповіла, що завдяки пані Аді змогла втілити в життя свою давню мрію. Дівчина нарешті, потрапила на виставу за участю талановитої артистки і була в захваті від творчої роботи акторки.

 

Ада Роговцева виконала мрію прихильниці
Ада Роговцева виконала мрію прихильниці

 

 

Збулась моя дитяча мрія – побувати на виставі в неперевершеної Ади Роговцевої – написала глядачка

Цей підпис вона зробила на відеоролику, знятому із залу під час вистави, коли на сцені виступала Ада Миколаївна.

Цікавість до персони Ади Миколаївни обумовлена її багатогранністю і неймовірно глибоким, творчим талантом. З молодих років майбутня артистка писала вірші та мріяла про те, щоб стати журналісткою.

Ада Роговцева виконала мрію прихильниці
Ада Роговцева виконала мрію прихильниці

Та Доля підготувала юній дівчині зовсім інший подарунок – театральну сцену. В театральний інститут вона пішла за порадами власних подруг, які ще тоді розгледіли в ній потаємний акторський талант.

Ада Миколаївна успішно закінчила театральний інститут імені Івана Карпенка-Карого, а потім – присвятила 35 років свого життя грі на театральній сцені в Київському національно-академічному театрі імені Лесі Українки.

Ада Роговцева виконала мрію прихильниці
Ада Роговцева виконала мрію прихильниці

Навіть зараз, у свої 87 років Ада Роговцева намагається слідкувати за модними тенденціями та веде особисту сторінку в соціальній мережі Instagram. І в молоді роки, і зараз артистка виглядає бездоганно, а зморшки на обличчі лише додають її творчому образу особливого шарму. Пані Ада завжди виходить на публіку із макіяжем та ретельно доглянутими нігтиками.

Її неперевершений талант сяє в очах неперевершеним блиском та додає в зовнішність артистки особливих акордів, які і складають мелодію життя акторки.

Нові статті

Схожі статті

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.

“Увірвався в моє життя”: 36-річна Леся Нікітюк показала, з ким крутить роман – шоу “Холостячка” не актуальне

Леся Нікітюк так мріяла знайти своє кохання, що нарешті це сталося - телеведуча інтригує своїх підписників цікавими фото, на яких постає із загадковим чоловіком. Як він виглядає?