Українська амазонка в лосинах: як виглядає дружина Влада Ями, який 8 років боявся зробити наступний крок

Дружина відомого українського хореографа Влада Ями Ліліана показала себе на новій світлині. Жінка перевтілилася в справжню амазонку посеред диких американських прерій.

Відомий український хореограф Влад Яма, якому вже виповнилось 42 роки – нещодавно відсвяткував оловʼяну річницю весілля із своєю дружиною Ліліаною. Їх пара познайомилась задовго до того, як узаконити відносини. Але Влад Яма майже 8 років не наважувався зробити коханій Ліліані пропозицію руки та серця.

Ліліана і Влад познайомились ще в 2007 році – в одному із нічних клубів української столиці. На той момент хореограф Яма вже був достатньо відомою особистістю. Чоловік став зіркою завдяки участі в першому сезоні шоу “Танці з зірками”, який став нечувано популярним серед українців.

Незважаючи на небувалу популярність, танцівник довго не наважувався підійти до красуні Ліліани та познайомитись із нею. Але все ж таки їх знайомство відбулося і відразу після цього чоловік зрозумів, що між ними все серйозно. Майбутні чоловік та дружина при першому знайомстві в клубі кружляли в танці майже до самого ранку.

Водночас, Ліліана згодом розповідала про те, що в день знайомства зовсім і не зрозуміла, що перед нею відомий український танцівник.

Їх стосунки розвивалися повільно та поступово. Ба більше – майже 3 місяці поспіль відносини між Владом та Юліаною не заходили далі поцілунків.

В подальшому їх стосунки були наповнені не тільки коханням, але й багатьма драматичними моментами. Через 2 роки після початку романтики закохані… розлучилися.

Ліліана поїхала працювати за кордон, а Влад не зміг витримати й 2-х місяців розлуки. Йому вдалось повернути кохану і вони знов були разом. Лише через 8 років романтичних зустрічей танцівник наважився зробити коханій пропозицію руки та серця.

Через рік після весілля в подружжя народився син Ліон. В грудні поточного року хлопчику виповниться вже 9 років. Його батьки більше не думають про розлучення. Зараз Влад та Ліліана Яма живуть в Америці. Нещодавно в Stories дружина хореографа похвалилася своїм новим образом. Жінка вдяглася немов володарка американських прерій і в якості локації обрала зелену рослинність.

Ліліана Яма перевтілилась в амазонку
Ліліана Яма перевтілилась в амазонку

Ліліана Яма всілась поряд із міцним деревцем на лавці, розпустила довге чорне волосся і грайливим поглядом дивилась кудись в сторону, поки фотограф ловив найбільш гарний кадр. Незважаючи на те, що вона вже 10 років знаходиться в законному шлюбі та є мамою підрослого сина, Ліліана залишається неймовірно чарівною, стрункою та життєрадісною красунею, в яку колись закохався найвідоміший танцівник України Влад Яма.

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.