Оскар з батьком – одне обличчя: 39-річний Віталій Козловський показав себе у віці свого сина (ФОТО)

Щасливий батько Віталій Козловський показав себе у тому ж віці, в якому зараз знаходиться його 7-місячний синочок Оскар. А ще похвалився новими вміннями малюка.

В лютому 2024 року в житті українського співака Віталія Козловського стало вдвічі більше щастя. Дружина Юлія Бакуменко подарувала артисту насправді цінний подарунок – маленького синочка. Цей малюк, якого батьки назвали справжнім “музичним” імʼям – Оскар, став для свого знаменитого татуся справжнім центром Всесвіту. Відтоді Віталій Козловський присвячує йому усі свої вагомі досягнення та намагається, аби в Оскара було в житті все те, чого йому в дитинстві бракувало.

В Stories Instagram артист показав світлину, на якій він знаходиться у віці свого сина.

Віталій, якому ще й року не виповнилося – прилаштувався на руках в татуся і матусі.

Батьки майбутнього знаменитого співака ніжно тримають немовля за малесенькі рученята, а він дивиться кудись повз камеру. Цікаво, що зовні Віталій мало чим тоді відрізнявся від свого синочка Оскара. В нього такий самий погляд та вираз обличчя, на якому не помітно жодної посмішки.

Віталій Козловський показав себе у віці власного сина
Віталій Козловський показав себе у віці власного сина

Віталій Козловський оприлюднив своє дитяче фото не просто так. Він заходів поговорити про… спорт в житті немовлят. За словами артиста, в його віці навіть і думки ні в кого не було – щоб привчати новонароджених до активного та спортивного життя. Різноманітні гуртки та активності він почав шукати собі самостійно вже у шкільному віці.

Віталій Козловський похвалився досягненнями маленького сина Оскара
Віталій Козловський похвалився досягненнями маленького сина Оскара

В сучасних діточок – ситуація геть інша. Для них створені ідеальні умови, які дозволяють займатись спортом змалечку. Наприклад, його 7-місячний син Оскар вже записався на плавання. Артист показав за лаштунки із занять.

7-місячний син Віталія Козловського вчиться плавати
7-місячний син Віталія Козловського вчиться плавати

На відео помітно, що малюк поки що займається із інструктором, але вже робить помітні успіхи на радість мамі і знаменитому татусю.

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.