“Дуже за вас рада”: 54-річна Ірина Білик більше не холостячка – знову дала Дімі Коляденко шанс? (ФОТО)

Скільки б разів вони не давали одне одному шанс, але в результаті все одно розлучались - Ірина Білик та Дмитро Коляденко знову показались разом.

Ірина Білик натякнула на можливе возз’єднання зі своїм колишнім чоловіком, хореографом і шоуменом Дмитром Коляденком. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала світлину, на якій позував Коляденко, тримаючи в руках тарілки з їжею.

Під дописом співачка розповіла про спільний обід, підкресливши, що приготуванням страви займався Дмитро. Вона також додала одну зі своїх ліричних композицій, що ще більше підсилювало натяк на можливе відновлення їхніх стосунків. У коментарях до фото Дмитро запитав, чи сподобалася співачці приготована їжа. Вона висловила вдячність, зазначивши, що ця страва повернула її у спогади дитинства.

Ірина Білик натякнула на воззʼєднання з Дмитром Коляденком. Фото з Instagram @bilyk_iryna
Ірина Білик натякнула на воззʼєднання з Дмитром Коляденком. Фото з Instagram @bilyk_iryna

Багато підписників співачки реагували з радістю на цю новину, висловлюючи підтримку та добрі побажання. Коментарі від фанатів були сповнені позитивних емоцій: вони раділи можливому возз’єднанню знаменитостей і бажали їм щастя, підкреслюючи, що обидва заслуговують на гармонійні стосунки.

Стосунки між цими зірками розпочалися на початку 2000-х років і мали досить тривалу та драматичну історію. Їхній роман завжди привертав увагу медіа, адже пара неодноразово переживала розставання та примирення. Проте після низки емоційних труднощів, які були викликані ревнощами, Ірина вирішила покинути свого партнера.

Ірина Білик натякнула на воззʼєднання з Дмитром Коляденком
Ірина Білик натякнула на воззʼєднання з Дмитром Коляденком

Попри розрив, зірки продовжували підтримувати зв’язок і зберігали дружні відносини. Під час повномасштабного вторгнення в їхньому житті відбувалося чимало спільних моментів, що свідчило про їхню близькість і взаєморозуміння. Однак цього року Діма ухвалив рішення завершити їхні взаємини, пославшись на наявність конфлікту між ними.

Але ось вони знову з’явились разом, тож шанувальники все ще сподіваються на позитивний розвиток їхньої історії, вірячи, що колись вони можуть знайти шлях до щасливого завершення.

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.