Вона більше не виходила заміж: як виглядає вдова Кузьми Скрябіна, яка без нього поставила життя на паузу

Світлана Бабійчук – дружина відомого українського співака Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна), якого вже на цьому світі немає. "Один Факт" покаже, як зараз виглядає ця тендітна жінка.

Світлана Бабійчук – вдова відомого українського виконавця Кузьми Скрябіна. Після смерті знаменитого чоловіка вона так і залишилася самотньою, а за життя – завжди знаходилася в тіні його неймовірної слави.

Коли музиканта не стало, Світлана Бабійчук довгий час не давала жодного інтервʼю. Лише один раз вона вийшла на звʼязок із журналістами, щоб розповісти – чим займалась увесь цей довгий проміжок часу.

Кузьма Скрябін з дружиною Світланою
Кузьма Скрябін з дружиною Світланою

Виявилось, що вдова не полишила творчу спадщину Кузьми Скрябіна та активно займається просуванням та збереженням усіх пісень, які створював Кузьменко. Саме за її підтримки та участі організовували фестиваль памʼяті Андрія Скрябіна, а по книжці “Я, Побєда і Берлін” був створений автобіографічний фільм.

Нагадаємо, що Кузьма Скрябін відійшов у засвіти зовсім неочікувано і для колег по роботі, і для рідних та близьких. Його життя обірвалося через автомобільну катастрофу, яка сталась 2 лютого 2015 року. В цьому році виповнилось вже 9 років із дня його смерті. Цьогоріч також вийшов і присвячений артисту автобіографічний фільм, в якому роль Кузьми зіграв молодий український актор Іван Бліндарь. В кінострічці звучали кавери найвідоміших пісень Скрябіна у виконанні сучасних співаків України (Тіна Кароль, Монатік, Антитіла, Джамала та інші).

На премʼєру стрічки завітала і вдова музиканта Світлана Бабійчук. Вона майже 10 років береже світлу памʼять про чоловіка та батька її доньки, а ще – й досі вчиться жити без нього. В спогадах жінка називає шлюб із Кузьмою божевільним, та й зараз, крізь роки – їй сумувати не приходиться. Адже співак залишив після себе велетенський творчий скарб, книжки та багато пісень.

Вдова Кузьми Скрябіна Світлана Бабійчук
Вдова Кузьми Скрябіна Світлана Бабійчук

Водночас про особисте життя зараз Світлана Бабійчук мовчить. На запитання журналістів – чи вдалось їй після смерті чоловіка знайти нове кохання, вона відповіла туманно, скориставшись фразою із пісні свого покійного чоловіка:

Що буде з нами – знає тільки Бог

Як би там не було, але Світлана цілком може пишатись Кузьмою і тим, що була з ним поряд до кінця. Навіть після смерті фанати його памʼятають, а держава – нагороджує важливими відзнаками. Наприклад, в 2020 році артисту посмертно присвоїли звання Героя України.

Нові статті

Схожі статті

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.

“Увірвався в моє життя”: 36-річна Леся Нікітюк показала, з ким крутить роман – шоу “Холостячка” не актуальне

Леся Нікітюк так мріяла знайти своє кохання, що нарешті це сталося - телеведуча інтригує своїх підписників цікавими фото, на яких постає із загадковим чоловіком. Як він виглядає?