Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Михайло Михайлович мав дві офіційні дружини. Перший його шлюб з Людмилою тривав всього півтора року. Людмила працювала медсестрою в їхньому селі, де молодята проводили свої перші дні разом. Коли Михайло висловив бажання залишити село та вступити до університету культури, його дружина запропонувала зробити вибір між нею і навчанням. Михайло обрав навчання, і їхній шлюб завершився, дітей вони не мали.

Михайло Поплавський розповів про всіх своїх жінок
Михайло Поплавський розповів про всіх своїх жінок

Друга дружина Михайла, також на ім’я Людмила, стала частиною його життя на майже тридцять років. У цьому шлюбі у них народився син Олександр, який згодом досяг успіху в бізнесі. Одна пара швидко розлучилася. Хоч і офіційна причина розриву не була озвучена, але ширились чутки про те, що причиною стала молода коханка Михайла, з якою його неодноразово помічали.

На сьогоднішній день Михайлу Поплавському вже 74 роки, і він залишається холостяком. Він відкрито говорить про свою пристрасть до молодих студенток і не соромиться ділитися деталями свого активного особистого життя в інтерв’ю.

Михайло Поплавський розповів про всіх своїх жінок
Михайло Поплавський розповів про всіх своїх жінок

Коли його запитують про дітей, він зазначає, що офіційно має одну дитину, але в розмові про неофіційних спадкоємців зізнається, що двоє з них на нього схожі, а інші більше нагадують їхніх мам. Це дає підстави вважати, що крім сина Олександра, у нього може бути щонайменше ще четверо дітей.

Поплавський також натякав на те, що багато студенток висловлювали бажання мати від нього дітей. Він зазначав, що хоче, аби його діти мали гідний рівень життя, і зазначив, що для цього іноді доводиться забезпечувати їх, купуючи квартири. Ці слова підтверджують, що у нього дійсно є позашлюбні нащадки, але кількість залишається відомою лише йому.

Нові статті

Схожі статті

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?