3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зіркові батьки в Україні – не рідкість. Займатись творчістю та приділяти увагу вихованню власних дітей одночасно – це цілком в дусі справжньої українки. Серед вітчизняних знаменитостей є й такі, в кого народжуються одні лише дівчата або ж тільки хлопчики. Пропонуємо до уваги читачів “Одного Факту” добірку відомих батьків, в яких народились діточки однієї статі.

Катерина Осадча

Екс-ведуча “Світського життя” Катя Осадча – багатодітна мама трьох хлопчиків. Свого первістка Іллю жінка народила в першому шлюбі із депутатом Олегом Поліщуком. Вперше Катерина стала нареченою у 18-річному віці. В 2001 році вона побралася законним шлюбом із Поліщуком, а через рік вже стала мамою первістка. В 2004 році Осадча і Поліщук розлучилися.

Катерина Осадча з трьома синами та чоловіком Юрієм Горбуновим
Катерина Осадча з трьома синами та чоловіком Юрієм Горбуновим

Попри невдалий перший шлюб Катерина Осадча все одно знайшла особисте щастя. В 2017 році зірка українських телеекранів знов виходить заміж – за ведучого Юрія Горбунова. В цьому шлюбі в неї народжується ще двоє хлопчиків: Іван та Данило.

Зараз Катя Осадча має статус багатодітної мами. І окрім світської левиці іншим дівчатам у великій родині не місце. Адже усі троє дітей Осадчої – хлопчики.

Лілія Ребрик

На відміну від Катерини Осадчої ще одна зіркова багатодітна мама Лілія Ребрик стала мамою для трьох дівчат. Ребрик набула статусу законної дружини танцюриста Андрія Дикого 23 грудня 2011 року. Через рік, у 2012-му, в їх родині зʼявився первісток – донечка Діана.

Лілія Ребрик з донечками Діаною та Поліною
Лілія Ребрик з донечками Діаною та Поліною

Через 6 років, у 2018-му, Ребрик подарувала Діані сестричку Поліну. Проходить ще 6 років – і в родині Лілії знов сталось поповнення. Зіркова ведуча народила третю донечку, яку назвали Аделіною. До речі, в Stories Instagram багатодітна матуся регулярно ділиться історіями з життя наймолодшої донечки. Зокрема, Аделіна вже навчилась танцювати вранці під ритмічну музику.

Христина Решетнік

Христина Решетнік з синами та чоловіком Григорієм
Христина Решетнік з синами та чоловіком Григорієм

Дружина відомого ведучого з шоу “Холостяк” Григорія Решетніка також стала багатодітною мамою В неї, як і в Каті Осадчої – три синочки. Вона разом із знаменитим чоловіком виховує 10-річного старшого спадкоємця Івана, 6-річного Дмитрика та 5-річного Олександра.

Ба більше, подружжя на досягнутому зупинятися не планує та хочуть народити своїм парубкам ще й сестричку. Щоправда, все це поки що тільки в планах.

Нові статті

Схожі статті

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.

“Увірвався в моє життя”: 36-річна Леся Нікітюк показала, з ким крутить роман – шоу “Холостячка” не актуальне

Леся Нікітюк так мріяла знайти своє кохання, що нарешті це сталося - телеведуча інтригує своїх підписників цікавими фото, на яких постає із загадковим чоловіком. Як він виглядає?

“Не наступайте знову на граблі”: Сергій Жадан заінтригував стосунками з Соловій після розриву з нею

Сергій Жадан так її кохав, а вона виявилась невірною - письменник публічно звернувся до своєї колишньої дівчини Христини Соловій - невже будуть знову разом?