Руслана вагітна? 51-річна переможниця Євробачення-2004 заговорила про майбутнє материнство – ніколи не пізно

Руслана Лижичко вже багато років мріє про власних дітей, але досі їх не має - співачка вперше за довгий час заявила, що стане мамою найближчим часом.

Співачка Руслана Лижичко висловила свої думки щодо материнства і можливого всиновлення дитини. У свої 51 артистка розповіла, що давно має бажання стати матір’ю. Однак вона підкреслила, що прагне народити дитину самостійно, вірячи в свої сили та можливості.

Руслана поділилася, що вважає, що материнство має бути пов’язане кровно, і вважає, що лише вона може передати цю енергетику своїй майбутній дитині. Вона зазначила, що активно працює над реалізацією своєї мрії, щоб стати мамою.

Руслана Лижичко вперше за довгий час заговорила про материнство
Руслана Лижичко вперше за довгий час заговорила про материнство

Водночас співачка зізналася, що зіткнулася з проблемами зі здоров’ям, які виникли через стреси та нервові ситуації, що вплинули на її жіноче здоров’я. Однак Руслана сподівається на допомогу лікарів у питанні запліднення, запевняючи, що готова зробити все можливе для досягнення своїх цілей.

Раніше Руслана висловлювалась про важливість родинних цінностей у своєму житті, підкреслюючи, що сім’я для неї є пріоритетом. Вона зазначила, що, попри всі виклики та насичений графік, прагне стати матір’ю, оскільки знає, що її чоловік Олександр Ксенофонтов давно мріє про це. Артистка вважає, що настання материнства має стати натхненням для інших жінок, адже народження дітей є одним із найзначніших моментів у житті.

Руслана Лижичко вперше за довгий час заговорила про материнство
Руслана Лижичко вперше за довгий час заговорила про материнство

Руслана також розповіла про обговорення з чоловіком питання усиновлення, яке вони підняли після початку повномасштабного вторгнення. Проте пара вирішила спочатку зосередитися на можливості народження власної дитини.

Руслана та Олександр у шлюбі вже 29 років. Раніше артистка зізнавалася, що в їхньому житті не було поспіху з поповненням у родині, оскільки усі зусилля були спрямовані на розвиток її музичної кар’єри, але зараз все змінилось.

Нові статті

Схожі статті

Єфросиніна пролила світло на правду: як Дмитро Коляденко вчинив зі своїм сином – спадкоємець не став мовчати

Пилип Коляденко, молодий музикант і син відомого співака Дмитра Коляденка і хореографа Олени Коляденко, поділився своїм досвідом боротьби з тривожними розладами та як сім'я до цього причетна.

Коли День вчителя 2024: точна дата свята, традиції, історія розвитку в Україні та цікаві факти

День вчителя – ще одне велике свято після Дня знань, яке відзначають восени. Його мета - вшанувати працю педагогів. Розповідаємо про точну дату та традиції цього дня, а також – історію появи свята.

Чоловіки, які мали прихильність від Насті Каменських: студент, телеведучий, футболіст і відомий репер

Настя Каменських мала бурхливе особисте життя, але потім зустріла свого чоловіка Потапа - хто ж всі ті колишні обранці, з якими хепі-енду не сталося.

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".