Ні в маму, ні в тата: як же виглядає єдиний 12-річний син Людмили Барбір – від чоловіка, який з нею давно

Зірка телеканалу 1+1 Людмила Барбір має величезну базу фанатів не лише в себе, а й в своєї родини - як же виглядає син-красень, який єдиний у сім'ї.

Людмила Барбір разом із чоловіком виховує 12-річного сина на ім’я Тарас, однак зірка рідко ділиться фотографіями або інформацією про свою дитину в соціальних мережах. Нещодавно телеведуча розповіла про труднощі, з якими їй довелося зіткнутися під час повномасштабного вторгнення. Вона згадала, як в день початку вторгнення, повернувшись з марафону, побачила Тараса, який тихо складав конструктор.

Коли Людмила запитала його, чи знає він про початок війни, син відповів, що насправді конфлікт триває вже вісім років. Тарас, який зазвичай є дуже комунікабельним і веселим хлопцем, у перші місяці війни став замкнутим. Він спілкувався лаконічно, надаючи лише короткі відповіді на запитання. Це дуже турбувало Людмилу. Згодом вона зрозуміла, що їй потрібно змінити підхід до спілкування з сином, щоб знайти з ним спільну мову.

Зірка 1+1 Людмила Барбір показала, як виглядає її єдиний син
Зірка 1+1 Людмила Барбір показала, як виглядає її єдиний син

Барбір вирішила вести бесіди зі своїм сином на нейтральні теми, щоб уникнути напруженої атмосфери. Вона зосередилася на повсякденному житті, і лише через місяць її син почав відчувати себе більш комфортно, відкриваючись їй по відеозв’язку. Він із захопленням розповідав про те, як допомагав бабусі зібрати урожай, скільки банок закатали, і це приносило їй радість.

Зірка 1+1 Людмила Барбір показала, як виглядає її єдиний син
Зірка 1+1 Людмила Барбір показала, як виглядає її єдиний син

Проте, тривала розлука важко давалася і самій Людмилі. Раніше вона не мала досвіду настільки довгого перебування далеко від сина. До того ж, її чоловік вступив до територіальної оборони. Відсутність партнера дуже засмучувала Барбір, адже вона відчувала, як бракує справжньої сімейної підтримки. Проте, вони з чоловіком не зневірилися та намагались підтримувати зв’язок.

Зірка 1+1 Людмила Барбір показала, як виглядає її єдиний син
Зірка 1+1 Людмила Барбір показала, як виглядає її єдиний син

Наразі Тарас живе разом із мамою в Києві та ходить до школи, тож більше Людмила не переживає за відстань між ними, адже вони знаходяться разом.

Нові статті

Схожі статті

“Я у 8 класі, а він на 2 роки старший”: перше кохання Олени Кравець, яке не закінчилось хепі-ендом

Олена Кравець понад 22 роки проживає у шлюбі з Сергієм, з яким має трьох дітей, але що було до одруження? Акторка пригадала свої перші почуття та перше кохання.

Публічна брехня чи правда? Войченко розкриває сімейні таємниці після заяв про крадіжки від Остапчука

Володимир Остапчук та його колишня дружина Олена Войченко знову опинилися у центрі гучного скандалу, пов'язаного з публічними звинуваченнями.

Єфросиніна пролила світло на правду: як Дмитро Коляденко вчинив зі своїм сином – спадкоємець не став мовчати

Пилип Коляденко, молодий музикант і син відомого співака Дмитра Коляденка і хореографа Олени Коляденко, поділився своїм досвідом боротьби з тривожними розладами та як сім'я до цього причетна.

Коли День вчителя 2024: точна дата свята, традиції, історія розвитку в Україні та цікаві факти

День вчителя – ще одне велике свято після Дня знань, яке відзначають восени. Його мета - вшанувати працю педагогів. Розповідаємо про точну дату та традиції цього дня, а також – історію появи свята.