“Я у 8 класі, а він на 2 роки старший”: перше кохання Олени Кравець, яке не закінчилось хепі-ендом

Олена Кравець понад 22 роки проживає у шлюбі з Сергієм, з яким має трьох дітей, але що було до одруження? Акторка пригадала свої перші почуття та перше кохання.

У одному з подкастів, який веде Олена Кравець разом із донькою, вони відкрито обговорюють теми, які зазвичай залишаються в межах родинних стін. Ця ініціатива спрямована на те, щоб краще зрозуміти один одного в контексті відносин між батьками та дітьми. Перший випуск подкасту має форму імпровізованої гри, де запитання звучать досить неформально.

Одне із питань, яке виникло під час розмови, було про перше кохання Олени. Акторка поділилася спогадами про свій восьмий клас, коли вперше закохалася в хлопця на ім’я Микола, який на той момент уже навчався в технікумі і був старшим за неї на два роки. Олена пригадала, як Микола часто гуляв на їхньому районі у Кривому Розі, завжди одягнений у спортивні штани з трьома смужками та в майці.

Акторка Олена Кравець розповіла про своє перше кохання
Акторка Олена Кравець розповіла про своє перше кохання

Дівчата між собою жартували, називаючи його Коля-Вандамчік, адже він дійсно дуже нагадував знаменитого бельгійського актора Жан-Клода Ван Дамма. За словами Кравець, кожен погляд на нього викликав у неї почуття ніяковості. Згодом Олена дізналася, що Микола живе лише з батьком, без матері. Він поєднував навчання з роботою і знаходив час для занять спортом.

Олена висловила вдячність Миколі за те світле почуття, яке виникло між ними, незважаючи на те, що тривалих стосунків у них не було. Вона зазначила, що не відчувала себе нещасною в своєму першому коханні.

Акторка Олена Кравець розповіла про своє перше кохання
Акторка Олена Кравець розповіла про своє перше кохання

Невдовзі вони познайомились у спільному колі друзів і мали короткий роман. Однак образ Миколи, який Олена створила у своїй уяві, не зовсім відповідав дійсності. Вона зізналася, що закоханість була настільки сильною, що впродовж кількох днів слухала пісні Вітні Г’юстон та “Білі рози”, не могла їсти й часто плакала.

Нові статті

Схожі статті

Не холостячка, як думають всі: 39-річна Тіна Кароль висловилась про своє заміжжя з олігархом – можна вітати?

Тіні Кароль все життя приписують романи, але вона їх не коментує - а можливо вона вже одружена, але приховує це? Поп-діва висловилась про заміжжя з оліграхом.

Таємниці Михайла Поплавського: як романи на стороні впливають на його особисте життя – “Я чистий піарщик”

Михайло Поплавський — одна з найбільш одіозних і впізнаваних постатей українського шоу-бізнесу оповита драмами, пов'язаними з його особистим життям.

Публічна брехня чи правда? Войченко розкриває сімейні таємниці після заяв про крадіжки від Остапчука

Володимир Остапчук та його колишня дружина Олена Войченко знову опинилися у центрі гучного скандалу, пов'язаного з публічними звинуваченнями.

Ні в маму, ні в тата: як же виглядає єдиний 12-річний син Людмили Барбір – від чоловіка, який з нею давно

Зірка телеканалу 1+1 Людмила Барбір має величезну базу фанатів не лише в себе, а й в своєї родини - як же виглядає син-красень, який єдиний у сім'ї.