Публічна брехня чи правда? Войченко розкриває сімейні таємниці після заяв про крадіжки від Остапчука

Володимир Остапчук та його колишня дружина Олена Войченко знову опинилися у центрі гучного скандалу, пов'язаного з публічними звинуваченнями.

За попередніми даними ТСН відомий український телеведучий Володимир Остапчук зробив низку заяв про Войченко, розповівши про її нібито проблеми із законом у США та про те, що її брат причетний до кримінальної діяльності. Остапчук стверджує, що Олена разом зі своїми батьками переховувала брата, який, за його словами, був одним із організаторів злочинної банди в Умані.

Ці заяви спричинили хвилю обговорень у мережі, і Войченко вирішила відповісти своєму колишньому чоловікові. Вона не залишила ці звинувачення без уваги, надавши свою версію подій. У своїх Instagram-сторіс Олена категорично відкинула всі закиди, заявивши, що Володимир не лише оббрехав її, а й маніпулював фактами, перекручуючи події.

Олена Войченко прокоментувала скандальні заяви свого ексчоловіка
Олена Войченко прокоментувала скандальні заяви свого ексчоловіка

Олена повідомила, що зі своїм братом вона вже понад десять років не підтримує жодних контактів, і тому всі звинувачення, висунуті Остапчуком щодо нібито її участі у прикриванні злочинів, не мають підґрунтя. Вона підкреслила, що Володимир використовує цю ситуацію для маніпуляцій та створення негативного образу її родини.

Ця заява Олени стала відлунням того, що, за її словами, вона та її родина отримували від Володимира та його нинішньої дружини протягом багатьох років. За словами Войченко, це лише 30% того, що вона і діти пережили від свого колишнього чоловіка. Вона подякувала Володимиру за те, що він нарешті показав свою здатність перекручувати факти та використовувати публічні звинувачення для створення шоу з їхніх особистих відносин.

Колишнє подружжя Остапчук і Войченко
Колишнє подружжя Остапчук і Войченко

Войченко також додала, що Володимир постійно використовує їхнє розлучення та дітей для піару. Вона попросила його припинити це робити та зупинитися на постійних брехливих заявах про неї та її родичів. Вона зазначила, що є глибоко обуреною і засмученою тим, що він досі “тероризує” її родину та оббріхує їх, використовуючи власний публічний образ для маніпуляцій. Вона наголосила, що більше не має наміру терпіти ці дії.

Цей конфлікт між Остапчуком і Войченко вчергове викликав чимало дискусій у медіа та серед прихильників обох сторін. Це не перший випадок, коли їхні особисті стосунки стають публічною темою обговорення. І хоча обидві сторони висловлюються про цю ситуацію з різних точок зору, вочевидь, ця історія ще не завершена. Поки що шанувальники та медіа уважно стежать за розвитком подій, намагаючись зрозуміти, чому колишні партнери не можуть залишити минуле позаду та налагодити спокійні стосунки заради дітей.

Нові статті

Схожі статті

Щасливій історії настав кінець: що стало останньою крапкою у шлюбі Соломії Вітвіцької з Владом Кочатковим

Наразі Соломія Вітвіцька зустрічається з Олексієм Ситайло, який захищає Україну, але до нього у телеведучої 1+1 був шлюб із режисером Владом Кочатковим, який тривав 8 років - чому розлучились?

Не холостячка, як думають всі: 39-річна Тіна Кароль висловилась про своє заміжжя з олігархом – можна вітати?

Тіні Кароль все життя приписують романи, але вона їх не коментує - а можливо вона вже одружена, але приховує це? Поп-діва висловилась про заміжжя з оліграхом.

Таємниці Михайла Поплавського: як романи на стороні впливають на його особисте життя – “Я чистий піарщик”

Михайло Поплавський — одна з найбільш одіозних і впізнаваних постатей українського шоу-бізнесу оповита драмами, пов'язаними з його особистим життям.

“Я у 8 класі, а він на 2 роки старший”: перше кохання Олени Кравець, яке не закінчилось хепі-ендом

Олена Кравець понад 22 роки проживає у шлюбі з Сергієм, з яким має трьох дітей, але що було до одруження? Акторка пригадала свої перші почуття та перше кохання.