То холостяк, чи ні? 31-річний Микита Алєксєєв натякнув на нові стосунки – а як же його кохана Уляна?

Микиті Алєксєєву вже давно приписують роман із блогеркою Дашею Кубік, але він офіційно навіть не говорив про свій розрив із Уляною Синецькою - що ж за Санта-Барбара там і кому належить серце співака?

Відомий український співак Микита Алєксєєв викликав інтерес серед своїх шанувальників, зробивши заяву про зміни у своєму особистому житті. Артист натякнув на можливі нові стосунки, однак не став детально розкривати цю інформацію, що ще більше заінтригувало його прихильників.

ALEKSEEV зазначив, що його особисте життя входить у нову фазу. Він підкреслив, що змін у його житті стало багато, проте не наважився дати чіткі пояснення щодо свого майбутнього. Артист підкреслив, що життя постійно змінюється і воно сповнене нових етапів.

Микита Алєксєєв натякнув на розрив із екс-учасницею гурту ВІА Гра Уляною Синецькою
Микита Алєксєєв натякнув на розрив із екс-учасницею гурту ВІА Гра Уляною Синецькою

Ця заява може свідчити про те, що Микита переживає зміни у стосунках, зокрема про можливе розставання з колишньою партнеркою, російською співачкою Уляною Синецькою, яка колись була учасницею гурту “ВІА Гра”. Відомо, що пара зустрічалася протягом декількох років, проживаючи разом у Києві, а також що Уляна планувала отримати українське громадянство.

Наразі про стосунки артиста відомо небагато. Пара не з’являється разом на публіці і не ділиться спільними фотографіями, що призвело до висновку шанувальників, що між ними більше немає романтичних стосунків.

Микита Алєксєєв натякнув на розрив із екс-учасницею гурту ВІА Гра Уляною Синецькою
Микита Алєксєєв натякнув на розрив із екс-учасницею гурту ВІА Гра Уляною Синецькою

Ще влітку співака часто помічали у компанії української блогерки Даши Кубік, з якою у нього виникли чутки про роман. Їх неодноразово бачили разом. Однак обидва вони досі не коментували свої взаємини, хоча часто жартують на тему їхнього роману, тож можливо це все не жарти, а реальність. Відповідаючи на запитання про можливі стосунки з блогеркою, артист не підтвердив, але й не спростував цих чуток.

Нові статті

Схожі статті

Не холостячка, як думають всі: 36-річна Леся Нікітюк більше не приховує свого чоловіка – весь в тату (ФОТО)

Схоже, що Леся Нікітюк нарешті є щасливою і знайшла своє кохання - телеведуча більше не приховує новий роман та показалась у міцних обіймах чоловіка.

На скільки вистачить нового суглоба? Олексій Залевський на межі: лікарі пророкують дизайнеру невдачу

Відомий український дизайнер і режисер Олексій Залевський останнім часом стикається з важкими випробуваннями через серйозну хворобу – некроз кісток.

Могилевська змінила професію? Співачку помітили в ювелірній лавці Києва. Продажі зросли моментально!

Наталя Могилевська показала шанувальникам своє нове захоплення! Співачку помітили за прилавком на Андріївському узвозі, одному з найвідоміших туристичних місць Києва.

+1 лайфхак у вашу скарбничку! Як вимити всі ваші вікна, щоб не залишити розводи на них – дієвий спосіб

Маєте постійну проблему щодо розводів на вікнах, хоч і помили їх? Ідеальний метод, який вирішить вашу проблему - як і чим саме потрібно вимивати скло.