Не холостячка, як думають всі: 36-річна Леся Нікітюк більше не приховує свого чоловіка – весь в тату (ФОТО)

Схоже, що Леся Нікітюк нарешті є щасливою і знайшла своє кохання - телеведуча більше не приховує новий роман та показалась у міцних обіймах чоловіка.

Леся Нікітюк вирішила більше не приховувати свій новий роман і все частіше радує своїх підписників новими фото з її обранцем. Зірка поділилася новим фото зі своїм партнером, чиє ім’я та обличчя залишаються невідомими.

На знімку видно голий торс її хлопця, прикрашений великим татуюванням черепа, що займає всю спину. Пара позує в пристрасних обіймах перед дзеркалом, а сама Леся одягнена в сорочку і частково закриває обличчя телефоном. Також можна помітити обручку у дівчини на безіменному пальці.

Леся Нікітюк показала, хто став її новим обранцем. Фото з Instagram @lesia_nikituk
Леся Нікітюк показала, хто став її новим обранцем. Фото з Instagram @lesia_nikituk

Ведуча знову обрала лаконічність у підписі, зазначивши, що ранок вихідного дня пройшов у компанії коханого. Вона написала просте, але промовисте “Бобрий ранок”, що підкреслює її позитивний настрій. Цією публікацією Нікітюк ще раз підтвердила, що насолоджується своїм новим щасливим етапом у житті.

Не так давно у своєму Instagram Леся також поділилася загадковим зображенням, на якому був зображений силует привабливого чоловіка. Вона зауважила, що він не лише з’явився у її житті, але й зайняв місце в її холодильнику. Тоді ніхто не міг припустити, що їхні стосунки насправді настільки серйозні.

Леся Нікітюк показала, хто став її новим обранцем. Фото з Instagram @lesia_nikituk
Леся Нікітюк показала, хто став її новим обранцем. Фото з Instagram @lesia_nikituk

Обличчя та особистість обранця Лесі поки що залишаються таємницею, але можливо телеведуча все ж таки наважиться показати його найближчим часом. Його кремезна статура, без сумніву, вселяє впевненість і гарантує, що жінка почувається в безпеці, адже тепер їй не потрібно займатися самообороною.

Так як на спині її коханого є велике тату, це може стати важливою підказкою для її шанувальників, якщо чоловік хоч трохи публічний, то фанати швидко можуть дізнатися, хто ж той сміливець, який зміг підкорити серце Лесі.

Раніше Леся ніколи не демонструвала свого партнера, стверджуючи, що її напружений графік роботи не залишає місця для серйозних стосунків. Однак, судячи з усього, вона, нарешті, знайшла своє щастя.

Нові статті

Схожі статті

Зірки за шкільною партою: Осадча, Андре Тан, Остапчуки, Данилко показали себе в дитинстві – хто двієчник?

Сьогодні в Україні відзначають День вчителя. До цього свята пропонуємо добірку світлин знаменитостей зі шкільних часів. Подивіться, як виглядали в дитинстві Полтавська, Остапчук, Осадча і Андре Тан.

Від TikTok до великого екрану: 70-річна львів’янка Ольга Мартинишин знялась у фільмі з Шоном Пенном

Історія Ольги Мартинишин — це більше ніж просто шлях від блогерки до кіноакторки. Це про те, як сучасні можливості можуть змінити життя людини, яка готова до нових викликів.

Такий чай не купиш в магазині: п’ять неочевидних та корисних рецептів чаю, що зігрівали поколінннями!

У таку мінливу погоду важливо слідкувати за собою! Ці чаї не лише зігрівають у холодну пору, але й приносять користь здоров'ю завдяки вітамінам і натуральним інгредієнтам.

На скільки вистачить нового суглоба? Олексій Залевський на межі: лікарі пророкують дизайнеру невдачу

Відомий український дизайнер і режисер Олексій Залевський останнім часом стикається з важкими випробуваннями через серйозну хворобу – некроз кісток.