Знайомство на роботі і пропозиція через 1.5 місяці: Христина Решетнік пригадала, як дружиною стала

Дружина ведучого телешоу "Холостяк" Григорія Решетніка пригадала той час, коли ще не була заміжня. Блогерка та багатодітна мама розповіла, якою була пропозиція руки та серця від коханого Григорія.

Христина та Григорій Решетніки розпочали будувати свою маленьку українську родину 14 років тому. Нещодавно в Stories жінка пригадала, як це було насправді.

Отже, Григорій Решетнік наважився зробити коханій Христині пропозицію руки та серця у березні 2010 року. Освідчення стало для неї справжньою несподіванкою. Але ця несподіванка була дуже приємною.

Христина Решетнік пригадала, як чоловік робив їй пропозицію руки та серця
Христина Решетнік пригадала, як чоловік робив їй пропозицію руки та серця

Блогерка пригадала, що ця урочиста подія сталась через 1.5 місяці після знайомства. Григорій подарував майбутній дружині букет червоних троянд, а потім став на одне коліно і подарував розкішну обручку. Відразу після цього пролунала пропозиція:

Виходь за мене заміж!

Христина зазначила, що не вагалася жодної секунди та відразу ж погодилася вийти заміж. Згодом вона показала і світлину з того самого освідчення. На ній щаслива наречена стоїть з букетом троянд в руках і посміхається на “всі 32”.

А ось перше знайомство зіркової пари, за словами Христини – не було настільки романтичним. Адже вперше майбутнє подружжя зіткнулось на роботі. Григорій Решетнік спочатку побачив вродливу дівчину зі сторони і вона йому відразу сподобалась. Тож, сумнівів щодо знайомства не було і спільний приятель допоміг їм познайомитися.

Христина Решетнік пригадала, яким було її  знайомство з майбутнім чоловіком
Христина Решетнік пригадала, яким було її знайомство з майбутнім чоловіком

Григорій відразу запросив свою колегу Христину на побачення, а вона неохоче, але все ж погодилася. З того моменту їх стосунки стали повільно та вірно розвиватися в бік створення родини.

Весілля пари відбулося 10 жовтня 2010 року – через 7 місяців після того, як Решетнік зробив пропозицію руки та серця Христині. Через 4 дні щасливе подружжя святкуватиме 14 річницю шлюбу – Агатове весілля. За роки спільного життя чоловік та дружина встигли народити трьох хлопців і зараз замислюються над тим, аби народити ще й дівчинку.

Нові статті

Схожі статті

У магазині такого точно не купите: як приготувати вівсяний кекс із ягодами за 20 хвилин. Час пішов!

Настала осінь, холодні вечори, і це ідеальний час для того, щоб приготувати смачну та ароматну випічку - рецепт пухкого вівсяного кексу з ягодами.

Щасливій історії настав кінець: що стало останньою крапкою у шлюбі Соломії Вітвіцької з Владом Кочатковим

Наразі Соломія Вітвіцька зустрічається з Олексієм Ситайло, який захищає Україну, але до нього у телеведучої 1+1 був шлюб із режисером Владом Кочатковим, який тривав 8 років - чому розлучились?

Не холостячка, як думають всі: 39-річна Тіна Кароль висловилась про своє заміжжя з олігархом – можна вітати?

Тіні Кароль все життя приписують романи, але вона їх не коментує - а можливо вона вже одружена, але приховує це? Поп-діва висловилась про заміжжя з оліграхом.

Таємниці Михайла Поплавського: як романи на стороні впливають на його особисте життя – “Я чистий піарщик”

Михайло Поплавський — одна з найбільш одіозних і впізнаваних постатей українського шоу-бізнесу оповита драмами, пов'язаними з його особистим життям.