Сімʼя зруйнувалась прямо на очах: чому Марія Яремчук занесла своїх братів у “чорний список” – вони відповіли

Все спілкування зійшло на нуль після того, як не стало їхнього батька - брати Марії Яремчук розповіли, як насправді у них склалися відносини з сестрою.

Старший син видатного українського поп-виконавця Назарія Яремчука, Дмитро Яремчук, висловив свої думки про сестру, популярну співачку Марію Яремчук. Він розповів про їхнє останнє спілкування, зокрема зазначив, що Марія нещодавно стала мамою.

Дмитро підкреслив, що останні роки їхні відносини стали досить напруженими. Вони майже не підтримують зв’язок і не завжди позитивно висловлюються один про одного, хоча так було не завжди. У бесіді з журналістами Дмитро поділився спогадами про їхнє дитинство, коли вони були близькі і проводили багато часу разом.

Брат Марії Яремчук розповів, які у нього відносини з нею
Брат Марії Яремчук розповів, які у нього відносини з нею

Дмитро згадав, як в дитинстві Марію називали “Малою”, і тепер, згадуючи про неї, він разом із братом продовжує використовувати це прізвисько. Він розповів, що коли вони були дітьми, Марія обрала його в якості свого друга серед дорослих. Вона любила гратися з ним і часто просилася на руки. У ті часи їхні взаємини були чистими і безпосередніми, що тепер, на жаль, змінилося. Дмитро висловив сум щодо втрати цієї близькості, яка колись була важливою частиною їхніх відносин.

Брат Марії Яремчук розповів, які у нього відносини з нею
Брат Марії Яремчук розповів, які у нього відносини з нею

На запитання про останню зустріч Дмитра та Марії старший брат зазначає, що це було дуже давно. Він зізнається, що не може навіть пригадати, коли вони востаннє бачилися. Дмитро розповів, що неодноразово запрошував її взяти участь у фестивалі “Родина”, присвяченому їхньому знаменитому батькові Назарію Яремчуку, однак співачка щоразу відмовлялася від цих пропозицій і не погоджувалися на участь. Однак він розуміє, що таке життя і приймає це з належним спокоєм.

Хто знає, можливо пройде час, і все ж таки їхні відносини покращаться або ж все залишиться без змін. Судячи з висловлювань братів, можна припустити, що вони відкриті до спілкування, але Марія цього не бажає.

Нові статті

Схожі статті

Місячний календар пересадки кімнатних рослин: сприятливі та несприятливі дні для квітів у жовтні 2024

В жовтні 2024 року догляд за кімнатними рослинами дещо змінюється. Зокрема, поливати рослини потрібно рідше. "Один Факт" розповість, які дні в жовтні підходять для робіт в домашньому квітнику.

Чоловіки, які завоювали прихильність Полякової: вінницький бізнесмен, фітнес-тренер, кухар і мільйонер Вадим

Оля Полякова вже 20 років у шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковський, який значно старший за неї, але що було до її заміжжя - з ким співачка крутила роман?

Не холостячка, як думають всі: як виглядає чоловік зірки 1+1 Нелі Шовкопляс – він у неї давно (ФОТО)

Нелі Шовкопляс приписують романтичні стосунки з Єгором Гордєєвим, а насправді вона вже давно щаслива дружина і мама двох двійнят - хто цей щасливчик?

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець звернулась до покійного Ступки: “Богдан Сільвестрович, згодна з вами”

Акторка шоу "Квартал 95" Олена Кравець звернулась до Богдана Ступки, якого вже немає на цьому світі. Що зірка гумору йому сказала і в чому Кравець згодна зі Ступкою? Розповідаємо детальніше.