Не холостячка, як думають всі: як виглядає чоловік зірки 1+1 Нелі Шовкопляс – він у неї давно (ФОТО)

Нелі Шовкопляс приписують романтичні стосунки з Єгором Гордєєвим, а насправді вона вже давно щаслива дружина і мама двох двійнят - хто цей щасливчик?

Перш ніж стати відомою телеведучою, подружжя Нелі та Владислава пройшло чимало випробовувань. Чоловік відомої телеведучої Нелі Шовкопляс щиро підтримав її бажання побудувати кар’єру на одному з найпопулярніших телеканалів країни, і, як виявилось, його віра в неї була виправданою. Неля стала справжнім професіоналом у своїй справі, адже вона успішно веде ранкове шоу “Сніданок з 1+1”, де щодня дарує глядачам позитивний настрій на цілий день.

Неля Шовкопляс перебуває у шлюбі з Владиславом, з яким вони познайомилися ще під час навчання в університеті, і спільне захоплення пішохідним туризмом стало їхньою спільною пристрастю.

Зірка 1+1 Неля Шовкопляс показала, як виглядає її чоловік
Зірка 1+1 Неля Шовкопляс показала, як виглядає її чоловік

Цікаво, що перше знайомство не справило на Нелю особливого враження, проте Владислав закохався в неї з першого погляду. Через рік після їхньої зустрічі закохані вирішили одружитися, а незабаром у них народилися двійнята, Тимофій і Матвій, що ще більше зміцнило їхню родину.

Неля Шовкопляс зазначила, що з появою дитини у їхній родині, чоловіку довелося суттєво змінити свою професійну діяльність. Він, колишній учитель біології, вирішив перенавчитися на айтішника. Владислав самостійно освоїв нову спеціальність. Згодом пара вирішила переїхати до Києва, де Неля записалася на телевізійні курси.

Зірка 1+1 Неля Шовкопляс показала, як виглядає її чоловік
Зірка 1+1 Неля Шовкопляс показала, як виглядає її чоловік

Вона пояснила, що фінансові труднощі, з якими вони стикалися, стали важливим фактором у їхніх рішеннях. Зарплата звичайного вчителя у сільській школі, яка становила приблизно 2,5 тисячі гривень, і її декретні виплати у розмірі 2 тисячі гривень не дозволяли їм комфортно жити. Друзі та родичі допомагали їм, надаючи різні матеріальні речі та підгузники. Незважаючи на те, що цієї допомоги вистачало, їм часто доводилося економити, а іноді й позичати.

Зірка 1+1 Неля Шовкопляс показала, як виглядає її чоловік
Зірка 1+1 Неля Шовкопляс показала, як виглядає її чоловік

З переходом на нову професію Владислав та Неля знайшли нові можливості для розвитку і кар’єри. Телеведуча підкреслила, що їхній вибір не був викликаний лише фінансовими мотивами, а прагненням до задоволення від роботи.

Нові статті

Схожі статті

Більше ні для кого не секрет: хто ж той щасливчик, серце якого вкрала Леся Нікітюк – у Мережі є фото обличчя

Леся Нікітюк хоч і не показує обличчя свого нового коханого, але її фанати вже давно знають, ким він є насправді - як виглядає вже не загадковий бойфренд телеведучої?

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво розповів, скільки залишилось днів до Нового року: 2025 вже скоро

Поки над Україною кружляє різнокольоровим листям пані Осінь, колумбійський ресторатор Ектор Хіменес-Браво принарядився в костюм діда Мороза і нагадав, що невдовзі настане Новий рік.

Місячний календар пересадки кімнатних рослин: сприятливі та несприятливі дні для квітів у жовтні 2024

В жовтні 2024 року догляд за кімнатними рослинами дещо змінюється. Зокрема, поливати рослини потрібно рідше. "Один Факт" розповість, які дні в жовтні підходять для робіт в домашньому квітнику.

Чоловіки, які завоювали прихильність Полякової: вінницький бізнесмен, фітнес-тренер, кухар і мільйонер Вадим

Оля Полякова вже 20 років у шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковський, який значно старший за неї, але що було до її заміжжя - з ким співачка крутила роман?