Зруйнувала 15 років шлюбу: чиє серце Марічка Падалко підкорила ще у 9 класі – як виглядає її перший чоловік

Марічка Падалко зустріла своє перше кохання ще у 9 класі, яке переросло в шлюб, який тривав цілих 15 років - що відомо про першого чоловіка зірки 1+1?

Марічка Падалко вже понад 18 років щасливо живе з Єгором Соболєвим, але не варто забувати, що у неї був і перший шлюб. У новому інтерв’ю телеведуча пригадала цей досвід, зокрема про своє перше весілля, яке відзначалося великою кількістю гостей. Вона розповіла, що більшість з них були запрошені не нею, а її тестем, серед запрошених були багато відомих людей.

Слід також підкреслити, що Марічка походить з інтелігентної родини: її батьки були викладачами і жили в центрі столиці. Це стало причиною того, що її перший чоловік також належав до заможного кола, його батько працював банкіром.

Зірка 1+1 Марічка Падалко розсекретила, ким був її перший чоловік. Фото з YouTube-каналу @alina_dorotiuk
Зірка 1+1 Марічка Падалко розсекретила, ким був її перший чоловік. Фото з YouTube-каналу @alina_dorotiuk

Марічка Падалко познайомилася зі своїм першим коханням ще в шкільні роки під час конкурсу краси, де вона брала участь у конкурсі Міс-9 клас, а він, будучи десятикласником, обіймав посаду голови журі. Ця зустріч стала початком їхніх стосунків, які в подальшому призвели до укладання шлюбу, коли Марічці виповнилося 22 роки, а її чоловіку – 23. Проте з часом вона усвідомила, що їхні шляхи почали розходитися.

Марічка зрозуміла, що навіть у стосунках з ідеальним чоловіком не завжди можливо досягти гармонії. Їй бракувало енергії та пристрасті, які вона згодом знайшла в іншій людині на ім’я Єгор. Разом з тим, вона була вдячна своєму першому чоловіку, з яким провела 15 років у шлюбі.

Зірка 1+1 Марічка Падалко розсекретила, ким був її перший чоловік
Зірка 1+1 Марічка Падалко розсекретила, ким був її перший чоловік

Будучи у шлюбі, вона побачила з Єгора, який також мав шлюб на той час. Почуття, які виникли у неї до нього, згодом заволоділи її серцем, хоча вона підкреслювала, що це не було кохання з першого погляду. Перший чоловік не став розпитувати Марічку про почуття до Єгора, і їхній розрив відбувся в мирній атмосфері. Тож згодом все склалось так, що вони пішли від своїх родин та почали будувати нові стосунки одне з одним.

Телеведуча також зізналась, що вона схильна до ревнощів, які раніше призводили до серйозних конфліктів, включаючи моменти, коли вона розбивала посуд. Вона навіть перевіряла телефон Єгора, щоб дізнатися, які смайлики він надсилав іншим. Зараз ситуація змінилась і вона з Єгором Соболєвим почувається щасливою, виховуючи трьох дітей.

Нові статті

Схожі статті

Вона не змогла бути з ним до кінця життя – хто перший чоловік Тоні Матвієнко, від якого вона народила у 17

Тоня Матвієнко має двох доньок, але вони від різних шлюбів - співачка розповіла про свою першу любов, яку зустріла ще в школі та закохалась до нестями.

Вчитель, за яким була заміжня Надя Дорофєєва: як виглядає перший чоловік поп-зірки української сцени

Надя Дорофєєва зустріла своє перше кохання у далекому 2011 році, з яким прожила 7 років у шлюбі, але без хепі-енду - хто був першим чоловіком співачки?

“Рідні люди”: 34-річний Тарас Цимбалюк показав рідкісні фото з батьками, які живуть в Корсунь-Шевченківському

Актор з серіалу "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк показав у соціальній мережі рідкісні світлини із рідними батьками. Артист приїхав провідати тата з мамою у рідне місто Корсунь-Шевченківський.

Після розлучення закрутила новий роман? 32-річна Цимбалару розсекретила, чи перебуває в статусі “холостячки”

Анастасія Цимбалару разом із Григорієм Баклановим були 10 років у стосунках, але нещодавно розлучились - чи встигла акторка за цей час закрутити новий роман?