Сума, в якій 4 нулі: скільки “зелених” Камалія витрачає на життя своїх доньок за кордоном – це все Захур

Діти Камалії живуть разом із її екс-чоловіком Захуром у Лондоні, де дівчатка також і навчаються - співачка розсекретила витрати на школу і хобі доньок.

Камалія поділилася своїми думками щодо фінансових витрат на виховання своїх доньок, які тимчасово проживають у Великій Британії разом із їхнім батьком, мільярдером Мохаммадом Захуром. Вона підкреслила, що навчання за кордоном вимагає значних коштів. Щороку батьки витрачають приблизно 70 тисяч доларів на освіту Арабелли та Мірабелли. Ця сума включає оплату навчання, а також витрати на базові потреби дітей і їхні подорожі.

Камалія зазначила, що дівчата мають різноманітні захоплення, які також потребують фінансових вкладень. Вони займаються верховою їздою і відвідують курси у школі творчості, що ще більше збільшує щорічні витрати. Вартість навчання однієї дитини становить 34 тисячі доларів, а з огляду на те, що у Камалії дві доньки, загальна сума значно зростає.

Камалія розсекретила, яку суму витрачає на навчання своїх дітей у Лондоні
Камалія розсекретила, яку суму витрачає на навчання своїх дітей у Лондоні

Співачка також акцентувала увагу на витратах на гуртки, акторську майстерність, режисуру та монтаж, а також на витрати на подорожі, одяг і харчування. За словами артистки, дівчата наразі перебувають у Лондоні, але незабаром повернуться додому.

Після початку повномасштабного вторгнення, Захур разом із доньками переїхав до Лондона, але під час візитів в Україну його екс-дружина Камалія і він проживають разом у сімейному маєтку під Києвом. Захур продовжує фінансово підтримувати родину, виплачуючи зарплати домашньому персоналу та покриваючи великі рахунки.

Камалія розсекретила, яку суму витрачає на навчання своїх дітей у Лондоні
Камалія розсекретила, яку суму витрачає на навчання своїх дітей у Лондоні

Камалія зазначає, що чоловік завжди відповідав за фінансові питання в домогосподарстві, і вона не втручалася в ці справи. Наразі він продовжує виконувати ці обов’язки, що звільняє співачку від фінансових клопотів.

Витрати Камалії на місяць становлять не менше десяти тисяч доларів. Ці кошти вона використовує на розвиток своєї кар’єри, хобі, покупки та косметичні процедури. Щодо продуктів харчування, співачка розповіла, що їх купує екс-чоловік під час своїх поїздок в Україну, тоді як в інший час вона сама відповідає за ці витрати.

Нові статті

Схожі статті

Святослав Вакарчук і Олег Псюк з KALUSH потрапили в шкільну програму 7-класників: їх фото вже у підручниках

Відразу декілька українських митців потрапили до підручників з української літератури за 7-й клас. Хто з музикантів опинився в шкільній програмі і чому їх туди включили? Розповідаємо подробиці.

70-річна Алла Кудлай зізналась, хто її “краш”: не повірите, але це її відома похресниця, яка живе з Потапом

Алла Кудлай має відому похресницю Настю Каменських, але останнім часом разом вони не показуються - чи підтримують вони дружні відносини одне з одним?

Alyosha вирішила не тягнути час і знову стати мамою: чи готовий Тарас Тополя стати батьком вчетверте?

Олена Тополя ощасливила свого чоловіка тричі, зробивши його батьком чудових дітей, але як щодо четвертого малюка? Співачка розповіла про свої плани на рахунок материнства.

“Підстрибнув” вгору на 15-50 метрів: вчені розсекретили таємницю Евересту. Що приховує найвища гора світу?

Найвища гора світу Еверест, яку ще знають як Джомолунгму - вважається особливою. Чим вона приваблює увагу багатьох людей та дослідників зі всього світу? "Один Факт" розповість про це детальніше.