Натуральний блондин в розквіті сил: Марина Боржемська показала чоловіка, який став її опорою – він “краш”

Марина Боржемська нещодавно розлучилась із В'ячеславом, але забути про нього не може? Фітнес-тренерка показалась разом із Узелковим, але молодшим.

Марина Боржемська нещодавно поділилася новим зображенням у своєму Instagram, на якому вона зображена разом зі своїм сином. У підписі до фото Марина зазначила, що ранок почався з чашки кави, а на знімку поруч із нею стоїть її син.

Після розлучення з В’ячеславом Узелковим Марина виховує двох дітей – Роберта та Олівію. Час від часу зіркова мама ділиться спільними фотографіями, на яких юнак виглядає надзвичайно дорослим.

Марина Боржемська показала найголовнішого чоловіка у своєму житті. Фото з Instagram @uzelkova.marina
Марина Боржемська показала найголовнішого чоловіка у своєму житті. Фото з Instagram @uzelkova.marina

Можна помітити, як хлопець підріс, перевершивши у зрості як свою маму, так і сестру. Його зовнішність має риси обох батьків, і це робить його ще більш схожим на зіркову родину. Раніше Марина висловлювала думку про те, що батьки іноді не встигають за швидким дорослішанням своїх дітей. Вона поділилася, що інколи їй хочеться зупинити час, щоб повністю насолодитися моментами батьківства.

Кожного дня фітнес-тренерка відчуває гордість за те, яким він стає. Вона підкреслила, що завжди намагається бути поруч, підтримуючи його в усіх справах. На її думку, вони ніби є командою, яка підхоплює один одного у потрібні моменти.

Марина Боржемська показала найголовнішого чоловіка у своєму житті
Марина Боржемська показала найголовнішого чоловіка у своєму житті

Екс-колишня В’ячеслава Узелкова зазначає, що Роберт має чуйність, доброту та дбайливість, а також вміє бути уважним до всіх навколо.

Нагадаємо, що зіркове подружжя, а саме боксер В’ячеслав Узелков та Марина Боржемська, провели разом у шлюбі майже 20 років. Вони розлучилися у 2018 році, і конкретні причини розриву стали відомі пізніше, чоловік зізнався, що його ревнощі стали основною причиною, через яку Марина вирішила закінчити стосунки. Наразі ані Боржемська, ані Узелков не прагнуть обговорювати своє минуле.

Нові статті

Схожі статті

“Василинка – більше не дитинка”: Лідія Таран показала доньку від Доманського, якій виповнилось 17 років

Лідія Таран показала, як зараз виглядає її донька Василина, яку вона народила від Андрія Доманського. Зіркова мама поділилася у соціальних мережах світлинами із різних періодів життя Василини.

Вона більше не виходила заміж: як виглядав чоловік Софії Ротару, яка без нього поставила життя на паузу

Софія Ротару все своє життя присвятила лише одному чоловіку, а саме Анатолію Євдокименку - як же виглядав її чоловік, з яким вона була по-справжньому щаслива.

Святослав Вакарчук і Олег Псюк з KALUSH потрапили в шкільну програму 7-класників: їх фото вже у підручниках

Відразу декілька українських митців потрапили до підручників з української літератури за 7-й клас. Хто з музикантів опинився в шкільній програмі і чому їх туди включили? Розповідаємо подробиці.

70-річна Алла Кудлай зізналась, хто її “краш”: не повірите, але це її відома похресниця, яка живе з Потапом

Алла Кудлай має відому похресницю Настю Каменських, але останнім часом разом вони не показуються - чи підтримують вони дружні відносини одне з одним?