Вона більше не виходила заміж: як виглядав чоловік Софії Ротару, яка без нього поставила життя на паузу

Софія Ротару все своє життя присвятила лише одному чоловіку, а саме Анатолію Євдокименку - як же виглядав її чоловік, з яким вона була по-справжньому щаслива.

Софія Ротару могла б відзначити 56 років спільного життя зі своїм чоловіком, Анатолієм Євдокименком, проте його не стало ще в 2002 році. .

Їхня історія почалася ще в 60-тих роках, коли Анатолій вперше побачив фото Софії на обкладинці журналу “Україна”. Тоді дівчина ще була неповнолітня. Солдат із Чернівців, який проходив службу, з гордістю показував цю обкладинку своїм товаришам, мріючи про те, щоб знайти цю красуню. Він обіцяв собі, що зробить усе можливе, аби завоювати її серце.

Софія Ротару показала, як виглядав її покійний чоловік Анатолій Євдокименко
Софія Ротару показала, як виглядав її покійний чоловік Анатолій Євдокименко

Незабаром їхня зустріч відбулася. Анатолій відвідував гуртожиток, де проживала Софія, але протягом двох років вона залишалася байдужою до його залицянь. Часто дівчина відправляла своїх подруг на побачення замість себе, не маючи інтересу до молодого чоловіка. Однак незважаючи на це, Анатолій не втратив надії і продовжував боротися за її прихильність.

Анатолій Євдокименко мріяв про спільну роботу з нею над створенням власного ансамблю. Згодом він став продюсером співачки, організувавши гурт “Червона рута” та займаючись постановками її концертних програм.

Софія Ротару показала, як виглядав її покійний чоловік Анатолій Євдокименко
Софія Ротару показала, як виглядав її покійний чоловік Анатолій Євдокименко

Через три роки після того, як Анатолій тільки побачив її фото, відбулося їхнє весілля, яке пройшло у буковинському селі, де три дні звучали українські та молдавські пісні, а також тости на честь молодят.

Після весільних урочистостей молодята вирушили до Новосибірська, де Анатолій проходив практику на заводі. Коли пара повернулася до Чернівців, їх не лякали ні скромні побутові умови, ні фінансові труднощі. Вони були сповнені рішучості й йшли до своїх цілей, підтримуючи один одного на цьому шляху.

Софія Ротару показала, як виглядав її покійний чоловік Анатолій Євдокименко
Софія Ротару показала, як виглядав її покійний чоловік Анатолій Євдокименко

Їхнє спільне життя тривало понад 30 років роки. У 1997 році у Анатолія виявили серйозну хворобу, але він зміг подолати недугу. Після втрати батька Анатолій пережив три інсульти, четвертий з яких виявився фатальним.

У останні години свого життя він знаходився в комі, проте є легенда, що коли Софія доторкнулася до нього, він ненадовго прийшов до тями і поглянув на свою кохану. Так завершилася історія великої любові, яка залишила незабутній слід у серці співачки. Спогади про їхню гарячу і безумовну любов завжди житимуть в її пам’яті, як і в серцях тих, хто слідкував за їхньою історією.

Нові статті

Схожі статті

“Василинка – більше не дитинка”: Лідія Таран показала доньку від Доманського, якій виповнилось 17 років

Лідія Таран показала, як зараз виглядає її донька Василина, яку вона народила від Андрія Доманського. Зіркова мама поділилася у соціальних мережах світлинами із різних періодів життя Василини.

Натуральний блондин в розквіті сил: Марина Боржемська показала чоловіка, який став її опорою – він “краш”

Марина Боржемська нещодавно розлучилась із В'ячеславом, але забути про нього не може? Фітнес-тренерка показалась разом із Узелковим, але молодшим.

Святослав Вакарчук і Олег Псюк з KALUSH потрапили в шкільну програму 7-класників: їх фото вже у підручниках

Відразу декілька українських митців потрапили до підручників з української літератури за 7-й клас. Хто з музикантів опинився в шкільній програмі і чому їх туди включили? Розповідаємо подробиці.

70-річна Алла Кудлай зізналась, хто її “краш”: не повірите, але це її відома похресниця, яка живе з Потапом

Алла Кудлай має відому похресницю Настю Каменських, але останнім часом разом вони не показуються - чи підтримують вони дружні відносини одне з одним?