Так ось, скільки заробляє ведуча 1+1: Валентина Хамайко назвала реальні цифри своєї зарплатні – не багато

Зірка 1+1 Валентина Хамайко вперше розсекретила свої заробітки щомісяця, як телеведуча - не далеко відійшла від колеги Марічки Падалко. Подробиці.

Валентина Хамайко поділилася деталями свого сімейного бюджету, зазначивши, що її нинішня зарплата не перевищує двох тисяч доларів. Вона розповіла про фінансову ситуацію в родині, де її чоловік, Андрій Оністрат, є банкіром та бізнесменом, який зараз служить на фронті.

У одному з інтерв’ю вона також розповіла, як змінилися її заробітки під час повномасштабного вторгнення. Хамайко продовжує працювати в проєкті “Сніданок”, однак раніше вона отримувала додаткові доходи від рекламних інтеграцій. Після народження дитини цих додаткових заробітків було чимало, але з початком війни ситуація кардинально змінилася. Протягом останніх двох років телеведуча не мала жодних рекламних контрактів, оскільки вважала, що це не на часі, і навіть забула про активність у соціальних мережах.

Зірка 1+1 Валентина Хамайко розсекретила суму свого заробітку
Зірка 1+1 Валентина Хамайко розсекретила суму свого заробітку

Вона зазначила, що заробіток залежить від наявності додаткових проєктів. Якщо, наприклад, вона бере участь у створенні кулінарного шоу з рекламними інтеграціями, це приносить додаткові кошти. Проте зазвичай її зарплата не досягає позначки в дві тисячі доларів, і наразі вона не отримує такої суми.

Вона зазначила, що іноді використовує кредитні кошти на картці для покриття витрат. Андрій повністю фінансує навчання дітей у приватній школі, в той час як вона бере на себе витрати на дитячі гуртки, їхні потреби та участь у змаганнях. Також є комунальні витрати, які також лягають на її плечі. Їхній сімейний бюджет настільки обмежений, що в разі непередбачених витрат, як, наприклад, заміна гуми на автомобілі, вона може стикнутися з труднощами через відсутність резервних коштів.

Зірка 1+1 Валентина Хамайко розсекретила суму свого заробітку
Зірка 1+1 Валентина Хамайко розсекретила суму свого заробітку

Протягом тривалого часу вона змушена була жити в межах кредитного ліміту, постійно переходячи з одного кредиту на інший. Найвищий ліміт, який їй вдалося отримати на картці, становить 30 тисяч гривень.

Нові статті

Схожі статті

Відчула себе безпечно за межами України: Настя Каменських поділилась своїм непростим досвідом за кордоном

Українська співачка Настя Каменських поділилася своїм неприємним досвідом у рамках міжнародного проєкту No al Bullismo. Вона не хотіла говорити про це в Україні?

Вона могла мати 3 дітей: чому Катерина Кухар не народила дитину у першому шлюбі – “У мене була депресія”

Прима-балерина Катерина Кухар має за плечима два шлюбі та двох дітей від двох чоловіків, але насправді могла б бути багатодітною мамою - що сталося?

Оля Полякова про дружбу з росіянами: хейтери можуть говорити що завгодно, але супер-блондинка вважає інакше!

Оля Полякова, відома українська співачка, в останніх інтерв'ю відкрито прокоментувала ситуацію, пов'язану з її дружбою та спільними проєктами з росіянами.

Спочатку Іспанія, а тепер Дубай: 43-річний Потап показав своє розкішне життя за кордоном, але без Каменських

Потап не приховує своє життя за кордоном і активно веде свій блог у соцмережах - репер показав на фоні Дубай, але без своєї дружини Насті Каменських.