Спочатку Іспанія, а тепер Дубай: 43-річний Потап показав своє розкішне життя за кордоном, але без Каменських

Потап не приховує своє життя за кордоном і активно веде свій блог у соцмережах - репер показав на фоні Дубай, але без своєї дружини Насті Каменських.

Відомий український репер і продюсер Потап нещодавно звернувся до своїх шанувальників у соцмережах, розкривши місце свого перебування. Артист поділився новою фотографією на своїй сторінці в Instagram, де позував на фоні живописних краєвидів арабської країни. Він не приховував, де саме знаходиться, і додав геомітку, щоб підтвердити своє місцезнаходження.

На зображенні можна було побачити, що Потап прибув до Об’єднаних Арабських Еміратів, зокрема в Дубай. У коментарі до публікації він натякнув, що метою його поїздки є робота, підкреслюючи, що це місто стало для нього джерелом мотивації та натхнення.

Потап вперше за довгий час вийшов на звʼязок і показався в Дубаї. Фото з Instagram @realpotap
Потап вперше за довгий час вийшов на звʼязок і показався в Дубаї. Фото з Instagram @realpotap

Дубай, відомий своїми розкішними курортами, сучасною архітектурою та динамічним бізнес-середовищем, давно став популярним місцем для артистів і бізнесменів з усього світу. Його культура, багатонаціональність і невтомний ритм життя приваблюють творчих людей, які шукають нові можливості для розвитку.

Відомий артист неодноразово повертається до офісу в Дубаї, де з цікавістю спостерігає за розвитком цього мегаполісу в контексті міжнародного бізнесу. Він черпає енергію та натхнення від спілкування з підприємцями з різних країн.

Потап вперше за довгий час вийшов на звʼязок і показався в Дубаї. Фото з Instagram @realpotap
Потап вперше за довгий час вийшов на звʼязок і показався в Дубаї. Фото з Instagram @realpotap

Зазначимо, що виконавець залишив Україну на початку повномасштабного вторгнення, і з тих пір не повертався додому, що свідчить про те, що його плани не включають повернення на батьківщину. Наразі він активно розвиває свою кар’єру за кордоном і лише іноді згадує про війну, публікуючи новини про обстріли в соціальних мережах.

Варто зазначити, що виконавець жодного разу не прокоментував причини свого виїзду з країни, залишаючи це питання без відповіді.

Нові статті

Схожі статті

Оля Полякова про дружбу з росіянами: хейтери можуть говорити що завгодно, але супер-блондинка вважає інакше!

Оля Полякова, відома українська співачка, в останніх інтерв'ю відкрито прокоментувала ситуацію, пов'язану з її дружбою та спільними проєктами з росіянами.

“Це справжнє кохання могло його врятувати”: син Назарія Яремчука вважає, що батько міг бути живим

Старший син Назарія, Дмитро Яремчук, вважає, що якби його батько не пішов до іншої жінки, то мав би усі шанси жити й донині. Деталі інтерв'ю викликали резонанс у мережі.

Другий Спартак Суббота? Розбір Дмитра Карпачова від незалежної експертки “Смішно не буде”. Дійсно не буде

Дмитро Карпачов виділяється у медіапросторі як психолог та консультант з психології. Але чи дійсно Карпачов є фахівцем у цій галузі, чи просто ще один продукт медійної епохи?

Так ось, скільки заробляє ведуча 1+1: Валентина Хамайко назвала реальні цифри своєї зарплатні – не багато

Зірка 1+1 Валентина Хамайко вперше розсекретила свої заробітки щомісяця, як телеведуча - не далеко відійшла від колеги Марічки Падалко. Подробиці.