Не може забути про Узелкова досі: чи мала 44-Марина Боржемська роман після розлучення з боксером – ось як

Марина Боржемська хоч і розлучилась давно, але досі не має романтичних стосунків - невже фітнес-тренерка досі любить екс-чоловіка В'ячеслава Узелкова?

В’ячеслав Узелков і Марина Боржемська завершили свій шлюб шість років тому. Після цього розриву особисте життя колишнього боксера налагодилося: він зустрів нову партнерку, з якою вже встиг заручитися. Натомість, серце його екс-дружини досі вільне.

Фітнес-тренерка поділилася своїми роздумами щодо стосунків і пояснила, чому не наважується на нові стосунки, а також чи готова зробити крок до особистого щастя. Вона зазначила, що для неї це справжній виклик – дозволити собі нові стосунки і визначити, ким вона буде в них. Вона визнає, що це випробування, адже має побоювання повторити минулі помилки.

Марина Боржемська зізналась, чи мала новий роман після розлучення з боксером
Марина Боржемська зізналась, чи мала новий роман після розлучення з боксером

Однак, тренерка впевнена, що зможе уникнути їх, оскільки змогла знайти новий підхід до себе. Вона відкрила в собі нову версію Марини, повернувши енергію та жагу до життя, які мали місце в її молодості. Проте, за її словами, зустріти людину, з якою можна було б поділити життя, їй не так просто. Це пов’язано з тривалим періодом самотності, коли вона зосередилася на дітях і кар’єрі.

Тривале перебування на самоті може створити відчуття комфорту, яке важко порушити. Людина звикає до самостійності, до виконання своїх обов’язків, піклування про дітей та організації власного простору. У такій ситуації формується чіткий графік, який забезпечує відчуття стабільності. Усвідомлюючи, що може з’явитися нова людина в житті, вона розуміє, що доведеться підлаштовуватися під нові обставини.

Марина Боржемська зізналась, чи мала новий роман після розлучення з боксером
Марина Боржемська зізналась, чи мала новий роман після розлучення з боксером

Нагадаємо, що у 2018 році відбулося розлучення між Узелковим і Боржемською, які протягом більш ніж 20 років були парою. Колишні партнери довго утримувалися від публічного обговорення причин розставання. Однак Марина зізнавалася, що обставини в сім’ї стали надто складними, що змусило їх піти різними шляхами.

Пізніше Боржемська відкрито заявила про свій досвід, визнаючи, що у шлюбі з Узелковим стикалася з психологічним насильством. Незважаючи на це, вона не звинувачує екс-чоловіка, оскільки вважає, що завжди мала можливість вийти з токсичних стосунків. Проте вона обрала шлях жертви.

Нові статті

Схожі статті

Жити без Вадима не зможе: 45-річна Оля Полякова розповіла про кризу в шлюбі з чоловіком і назвала причину

Оля Полякова заговорила про непрості часи в шлюбі. За останні роки вони із Вадимом Буряковським пережили непрості моменти. Але саме вони подарували артистці розуміння, що насправді для неї важливо.

Відчула себе безпечно за межами України: Настя Каменських поділилась своїм непростим досвідом за кордоном

Українська співачка Настя Каменських поділилася своїм неприємним досвідом у рамках міжнародного проєкту No al Bullismo. Вона не хотіла говорити про це в Україні?

Вона могла мати 3 дітей: чому Катерина Кухар не народила дитину у першому шлюбі – “У мене була депресія”

Прима-балерина Катерина Кухар має за плечима два шлюбі та двох дітей від двох чоловіків, але насправді могла б бути багатодітною мамою - що сталося?

Оля Полякова про дружбу з росіянами: хейтери можуть говорити що завгодно, але супер-блондинка вважає інакше!

Оля Полякова, відома українська співачка, в останніх інтерв'ю відкрито прокоментувала ситуацію, пов'язану з її дружбою та спільними проєктами з росіянами.