Міг би бути другим Да Вінчі, а став Ектором з “МастерШефу”: Хіменес-Браво розкрив свою таємну пристрасть

Відомий український ресторатор та суддя "МастерШефу" Ектор Хіменес-Браво розсекретив одну зі своїх дитячих таємниць. В юні роки цей хлопчина мріяв стати зовсім не кулінаром.

Ектор Хіменес-Браво – відомий український ресторатор колумбійського походження, який здобув у нашій країні популярність завдяки участі в кулінарному шоу “МастерШеф”. В реаліті-програмі він бере участь в якості судді.

Також Ектор створив власний кулінарний стиль “Nuevo Latino”, а ще – настільки любить Україну, що вирішив прийняти її громадянство. Ця урочиста подія сталась в 2021 році. Саме в той період Ектору Хіменес-Браво, нарешті, видали український ID-паспорт.

Багато українських шанувальників знають Ектора як талановитого кулінара, шеф-кухаря, блогера і шоумена. На своїй особистій сторінці Instagram 52-річний суддя “МастерШефу” ділиться цікавими та гумористичними відео про своє життя поза кадром, розповідає про розвиток власних ресторанів в Києві, а ще – надає найсмачніші рецепти.

Таланти Ектора Хіменес-Браво вражають багатьох українських фанатів. Та мало хто знає, що в ресторатора ще в дитинстві був ще один прихований талант. Він хотів обрати для себе зовсім інший життєвий шлях. В своєму блозі Instagram Ектор повідомив, що в дитинстві його першою пристрастю була зовсім не кулінарія. Коли він був маленьким хлопчиком – то захопився образотворчим мистецтвом та всерйоз мріяв про те, аби стати художником.

Перепоною на шляху до слави самого Леонардо Да Вінчі стали близьки люди Ектора Хіменес-Браво, а саме – його батьки. На їхню думку професія художника зовсім не перспективна, тому такий вибір сина викликав в дорослих хвилю незадоволення.

Ба більше, Ектор Хіменес-Браво зізнався, що в нього є художня освіта. В далекому минулому чоловік мріяв про те, аби займатись художнім мистецтвом професійно. Та нажаль в ті часи і особливо – в його рідній Колумбії, ця професія була зовсім не престижною.

Ектор Хіменес-Браво розповів про свій прихований талант
Ектор Хіменес-Браво розповів про свій прихований талант

Ектор пригадав, що тоді навіть сперечався із батьками, які були категорично проти того, щоб він займався улюбленою справою. Дорослі хотіли б бачити сина архітектором.

Я виріс і нарешті сам вирішую, чим мені займатися – повідомив ресторатор своїм фанатам

Саме тому в свої 52 роки шеф-кухар вирішив знов взяти до рук пензлик та стати біля мольберту. Шеф-кухар також оприлюднив етюд з оголеної натури, намальований власноруч олівцем. Фанати в коментарях висловили своє захоплення прихованим талантом шеф-кухаря.

Нові статті

Схожі статті

Другий Спартак Суббота? Розбір Дмитра Карпачова від незалежної експертки “Смішно не буде”. Дійсно не буде

Дмитро Карпачов виділяється у медіапросторі як психолог та консультант з психології. Але чи дійсно Карпачов є фахівцем у цій галузі, чи просто ще один продукт медійної епохи?

Так ось, скільки заробляє ведуча 1+1: Валентина Хамайко назвала реальні цифри своєї зарплатні – не багато

Зірка 1+1 Валентина Хамайко вперше розсекретила свої заробітки щомісяця, як телеведуча - не далеко відійшла від колеги Марічки Падалко. Подробиці.

“Поїхала на гастролі”: старший син Ніни Матвієнко пригадав пророчий сон – що побачив ченець Іван Гончар?

Співачка Ніна Митрофанівна Матвієнко, якої немає в цьому світі вже рік – була багатодітною мамою. В артистки є двоє синів та молодша донька. Найстарший син Іван давно пішов служити Богу в монастир.

Фарширований перець, який завжди готую за секретним рецептом. Ось як створити кулінарний шедевр

Фарширований перець – популярна та улюблена страва в багатьох країнах світу. Пропонуємо до уваги читачів "Одного Факту" секретний рецепт, який допоможе створити його найсмачнішим.