“Поїхала на гастролі”: старший син Ніни Матвієнко пригадав пророчий сон – що побачив ченець Іван Гончар?

Співачка Ніна Митрофанівна Матвієнко, якої немає в цьому світі вже рік – була багатодітною мамою. В артистки є двоє синів та молодша донька. Найстарший син Іван давно пішов служити Богу в монастир.

Ніна Митрофанівна Матвієнко, яка померла рік тому – за життя була не тільки талановитою виконавицею українських пісень, але й багатодітною матусею. В шлюбі з чоловіком-художником Петром Гончаром співачка народила трьох дітей: двох синів та наймолодшу доньку Антоніну. Тоня успадкувала від мами співочий талант і зараз виступає на сцені та продовжує мамину справу. Водночас найстарший син “Квітки-душі”, Іван Гончар – обрав собі більш духовний шлях.

Ще в 17 років хлопець пішов служити в церкву та вирішив присвятити власне життя служінню Господу. Батьки підтримали таке його рішення.

Напередодні смерті Ніни Митрофанівни, яка сталась 8 жовтня 2023 року – ієродиякон Іван Гончар приїздив до мами в лікарню, щоб її причастити. Відомо, що старший син співачки працює в церкві Іоанна Богослова, яка розташована в місті Ніжин.

В програмі “Говорить вся країна” з Олексієм Сухановим, що була присвячена роковинам смерті Ніни Митрофанівни, Іван Гончар пригадав пророчий сон. Він наснився йому напередодні того сумного дня, коли українська виконавиця відійшла у засвіти.

Син Ніни Митрофанівни Матвієнко Іван Гончар
Син Ніни Митрофанівни Матвієнко Іван Гончар

Іван Гончар пригадав, що безпосередньо перед смертю матусі відвідував її в лікарні. Приходив туди, щоб проститися та причастити вмираючу жінку. Чоловік пригадав і одну з останніх розмов із мамою, а також ті слова, які встиг вимовити їй перед відходом.
За словами Гончара, він сказав Ніні Митрофанівні:

Мама, я відпускаю – помирайте

Напередодні відходу матері до Господа її старшому сину наснився пророчий сон. Гончар пригадав, що він був особливим і після пробудження в нього було відчуття – ніби світло включили. Уві сні він зайшов в кімнату і відчув, що збоку хтось стоїть. Він повернувся і побачив, що це – мама.

Старший син Ніни Матвієнко Іван Гончар
Старший син Ніни Матвієнко Іван Гончар

В цей самий момент Іван Гончар прокинувся і відчув радість в душі. І відчув, ніби матуся просто в черговий раз поїхала на гастролі і скоро повернеться.

Ніна Матвієнко та її старший син Іван Гончар
Ніна Матвієнко та її старший син Іван Гончар

Нагадаємо, що Ніна Митрофанівна Матвієнко померла у віці 75 років. До її 76 дня народження залишалось лише 2 дні. Життя артистки забрала онкологічна хвороба.

Нові статті

Схожі статті

Оля Полякова про дружбу з росіянами: хейтери можуть говорити що завгодно, але супер-блондинка вважає інакше!

Оля Полякова, відома українська співачка, в останніх інтерв'ю відкрито прокоментувала ситуацію, пов'язану з її дружбою та спільними проєктами з росіянами.

Спочатку Іспанія, а тепер Дубай: 43-річний Потап показав своє розкішне життя за кордоном, але без Каменських

Потап не приховує своє життя за кордоном і активно веде свій блог у соцмережах - репер показав на фоні Дубай, але без своєї дружини Насті Каменських.

“Це справжнє кохання могло його врятувати”: син Назарія Яремчука вважає, що батько міг бути живим

Старший син Назарія, Дмитро Яремчук, вважає, що якби його батько не пішов до іншої жінки, то мав би усі шанси жити й донині. Деталі інтерв'ю викликали резонанс у мережі.

Другий Спартак Суббота? Розбір Дмитра Карпачова від незалежної експертки “Смішно не буде”. Дійсно не буде

Дмитро Карпачов виділяється у медіапросторі як психолог та консультант з психології. Але чи дійсно Карпачов є фахівцем у цій галузі, чи просто ще один продукт медійної епохи?