Дитячі фото Олі Полякової та Монатіка проти сучасного іміджу: відразу видно, хто вкладається у пластику

Цікаво подивитися на дитячі фото відомих людей і порівняти їх із тим, як вони виглядають сьогодні. Іноді ми не розуміємо наскільки змінились наші кумири, поки не поглянемо на них у ретроспективі.

Дитячі фотографії дозволяють побачити, як знаменитості змінювалися з роками і що зберегли з того часу. Деякі з них залишилися впізнаваними, зберігши свої унікальні риси, а інші здивували кардинальними змінами. Ось п’ять українських зірок, які з дитинства пройшли довгий шлях до вершини слави.

Тіна Кароль

Тіна Кароль - дитинство і зараз
Тіна Кароль – дитинство і зараз

Тіна Кароль – одна з найвідоміших українських співачок. Її дитячі фото показують милу дівчинку з яскравими очима та світлим волоссям. Ще з дитинства Тіна була активною і мала велике бажання співати. Зараз вона є символом української естради та представляє нашу країну на міжнародних майданчиках. В її образі залишилися ті ж добрі очі, але зміни в стилі та зовнішньому вигляді відзначають її як стильну і впевнену жінку.

Оля Полякова

Свіжий погляд на Олю Полякову
Свіжий погляд на Олю Полякову

Оля Полякова – “суперблондинка” української сцени, яка завжди вражає своїми екстравагантними образами. На її дитячих фото можна побачити дівчинку зі світлим волоссям і вже тоді виразною зовнішністю. З роками Полякова не тільки зберегла свою яскраву зовнішність, але й побудувала кар’єру однієї з найпопулярніших співачок України. Її зміни включають яскравіші образи, розкішні сукні та підкреслену харизму, яку ми бачимо на кожному її виступі.

Володимир Дантес

Володимир Дантес змінився до невпізнаваності
Володимир Дантес змінився до невпізнаваності

Володимир Дантес, співак і телеведучий, на своїх дитячих фото виглядає як звичайний хлопчик, проте з дитинства вже мав артистичні задатки. Його кар’єра почалася з перемоги на шоу «Фабрика зірок», і з того часу він постійно на виду. Дантес змінився від простого підлітка до впевненого чоловіка зі своєрідним гумором і стилем. Зараз його імідж сповнений витонченості та артистичної зрілості.

Юлія Саніна

Юлія Саніна з дитинства знала, чим буде займатись
Юлія Саніна з дитинства знала, чим буде займатись

Юлія Саніна, солістка гурту The Hardkiss, з дитинства була артисткою в душі. На її фото з минулого можна побачити милу дівчинку з розкішним волоссям. Уже тоді вона мала творчі амбіції, які з часом перетворилися на успішну кар’єру. Зараз Юлія відома своїми яскравими сценічними образами та глибокими текстами пісень. Хоча зовнішність її трохи змінилася, в її очах досі відчувається та ж енергія та амбіції, що й у дитинстві.

Дмитро Монатік

Чарівне дитяче фото Дмитра Монатіка
Чарівне дитяче фото Дмитра Монатіка

Монатік, який сьогодні відомий як успішний співак, композитор і продюсер, у дитинстві виглядав дещо скромніше. Його фото показують життєрадісного хлопчика, який любив танцювати та весело проводити час. Зараз Монатік – це зірка сучасної української сцени, яка трансформувала свій творчий потенціал у велику кількість хітів. Він суттєво змінився, але його талант і здатність заряджати людей позитивом залишилися незмінними.

Нові статті

Схожі статті

Пластична хірургія жива, поки вони відомі: вражаючі метаморфози українських зірок після процедури!

Українські зірки, які пройшли через пластику, показують, що це не соромно — навпаки, це може бути важливим кроком на шляху до успіху. Вони продовжують залишатися прикладом.

Ідеальна кандидатура на Євробачення-2025: Джамала озвучила, кого бачить на сцені пісенного конкурсу

Переможниця міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2016" Джамала назвала ідеальну кандидатуру на цей конкурс в 2025 році. Кого із зіркових українок вона б відправила туди, якщо не себе?

Життя у своєму будинку – каторга, яку назвати життям не можна. Чому так живуть більшість українців?

Для багатьох життя у власному будинку є мрією, але реальність виявляється далеко не такою ідилічною, як здавалося. Дійсно, власний дім надає певні переваги, проте з ним пов'язано й чимало труднощів.

Дмитро Ступка у перший же день звільнився з роботи у США: надірвав спину і не тільки – не в кіно знімається

Дмитро Ступка вже як три роки будує своє життя за кордоном у США і до України не планує повертатись - актор розповів про зміни щодо його діяльності.