Жити без Вадима не зможе: 45-річна Оля Полякова розповіла про кризу в шлюбі з чоловіком і назвала причину

Оля Полякова заговорила про непрості часи в шлюбі. За останні роки вони із Вадимом Буряковським пережили непрості моменти. Але саме вони подарували артистці розуміння, що насправді для неї важливо.

Співачка Оля Полякова відверто поговорила із своєю подругою Машею Єфросиніною про важку кризу в стосунках із чоловіком Вадимом Буряковським. 45-річна зірка української естради Оля Полякова перебуває в шлюбі із бізнесменом Вадимом Буряковським, що старший за неї на 16 років – понад 20 років. За цей час в їх стосунках було багато непростих моментів та криз. Остання, наприклад, трапилась в останні три роки.

За словами артистки – певні складнощі у відносинах із Буряковським виникли спочатку через пандемію Covid-19, коли уся її творча діяльність була встановлена на паузу. Згодом розпочалась війна, а за нею прийшла до Олі Полякової і особиста криза.

Перед артисткою постало питання з приводу того, що ж робити далі? Імовірно, що з ним рано чи пізно стикається будь-яка людина. Внутрішні трансформації а співачки розпочались в той самий момент, коли вона почала замислюватись над тим, чого ж насправді хоче далі.

І той, хто каже, що такого не існує через 20 років шлюбу – то я в це не повірю – зізналася Королева ночі

Водночас виконавиця повідомила, що поки що їй не вдалося владнати усі свої внутрішні забаганки та проблеми. Думки про подальше життя поки що не покидають її. Але Оля точно знає, що без коханого Вадима Буряковського ніякого щасливого життя в неї не буде.

Оля Полякова розповіла про кризу в стосунках із Вадимом Буряковським
Оля Полякова розповіла про кризу в стосунках із Вадимом Буряковським

Попри всі складнощі в стосунках вона продовжує любити чоловіка навіть через 20 років шлюбу. Полякова розповідає, що іноді в її голові може промайнути думка – ніби щось піде не так. І тоді в неї зʼявляється великий страх.

Водночас співачка зазначила, що спорідненість душ та спільні цілі роблять її шлюб з Вадимом міцним та довговічним.

Оля Полякова розсекретила, чому ніколи не піде від Вадима Буряковського
Оля Полякова розсекретила, чому ніколи не піде від Вадима Буряковського

Чоловік для неї є дуже важливою людиною і з ним вона точно не розстанеться. До того ж, він завжди надає їй найкращі поради в житті.

Нові статті

Схожі статті

Ольга Фреймут з модним пожовклим каре розказала, як елегантно їсти банан: оцінять всі чоловіки України

Ольга Фреймут активно продовжує навчати своїх підписників етикету, тож цього разу зірку можна було побачити саме із бананом в кадрі - про що йдеться?

Як виглядає могила Ніни Матвієнко: не з пам’ятником, а з дерев’яним хрестом і портретом – пройшов 1 рік

Родичі Ніни Матвієнко вшанували пам'ять видатної української співачки та акторки на річницю її відходу. Її творчість, яка зробила значний внесок у розвиток української музики, назавжди жива з нами.

Не холостяк, як думають всі: 34-річний Тарас Цимбалюк не приховує свою кохану – чиє ж серце підкорив актор

Тарас Цимбалюк у свої 34 роки вже був одружений двічі, але ці союзи розпались - як щодо третього одруження? Актор показав свою кохану дівчину Світлану Готочкіну.

Джамала, Полякова, Решетнік та інші зірки відреагували на роман Лесі Нікітюк з майбутнім мером Одеси: “Аааа”

36-річна ведуча Леся Нікітюк трохи витримала інтригу і сдалась, розсекретивши справжнє імʼя бойфренда. Ним став Дмитро Бабчук. Як відреагували на новий роман Лесі її колеги?