Ідеальна кандидатура на Євробачення-2025: Джамала озвучила, кого бачить на сцені пісенного конкурсу

Переможниця міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2016" Джамала назвала ідеальну кандидатуру на цей конкурс в 2025 році. Кого із зіркових українок вона б відправила туди, якщо не себе?

Українська співачка Джамала перемогла на конкурсі “Євробачення” в 2016 році. Артистка виступила в Швеції із композицією “1944” і змогла здобути для нашої країни 1 місце.

Кожен рік Джамала займає почесне місце в журі Національного українського відбору на “Євробачення”. Саме тому до неї неодноразово звертаються із питаннями щодо конкурсу. Наприклад, нещодавно в Джамали питалися, кого з українських зірок вона вважає ідеальним кандидатом на ” Євробачення 2025 року”?

Джамала назвала ідеальну кандидатуру для участі в конкурсі Євробачення 2025
Джамала назвала ідеальну кандидатуру для участі в конкурсі Євробачення 2025

Артистка повідомила, що на її особисту думку найкращою із всіх українських знаменитостей буде… Тіна Кароль. Джамала зазначила, що саме вона б представила Україну ідеально.

До речі, Тіна Кароль так само, як і Джамала – вже колись представляла Україну на конкурсі. Було це в далекому 2006 році. Тоді співачка зайняла 7-ме місце з композицією “Show me your love”.

Джамалу також спитали, чи готова вона ще раз поїхати на “Євробачення”. Артистка наголосила, що в неї – геть інша історія. На її думку, з нею в 2016 році трапилася справжня магія. І взагалі свою перемогу тоді вона вважає випадковістю. А ось щодо поїздки на конкурс її думка однозначна. Вона б не хотіла повторювати цей досвід.

Джамала назвала ідеальну кандидатуру для участі в конкурсі Євробачення 2025 - це Тіна Кароль
Джамала назвала ідеальну кандидатуру для участі в конкурсі Євробачення 2025 – це Тіна Кароль

Вже відомо, що гранд-фінал пісенного конкурсу “Євробачення 2025” пройде 17 травня в місті Базель (Швейцарія). Водночас, півфінали пройдуть 13 та 15 травня. Організатори зазначили, що трохи згодом в поточному році оприлюднять повний список країн-учасників пісенного конкурсу “Євробачення-2025”.

До речі, на початку осені стало відомо імʼя першого учасника Євробачення 2025 року.

Цього співака звуть Тео Ван і в наступному році він буде представляти на пісенному конкурсі в Базелі Кіпр.

Трохи згодом, а саме – 17 вересня, розпочався прийом заявок на участь у Національному відборі на Євробачення 2025 року.

Нові статті

Схожі статті

Скинули з висоти 25 метрів: вчені провели експеримент із курячим яйцем і воно вціліло. Як їм це вдалося?

В американському штаті Пенсільванія група вчених провела цікавий експеримент із курячим яйцем. Його кинули з великої висоти, а саме – з 25 метрів. І яєчко не розбилося.

Пластична хірургія жива, поки вони відомі: вражаючі метаморфози українських зірок після процедури!

Українські зірки, які пройшли через пластику, показують, що це не соромно — навпаки, це може бути важливим кроком на шляху до успіху. Вони продовжують залишатися прикладом.

Дитячі фото Олі Полякової та Монатіка проти сучасного іміджу: відразу видно, хто вкладається у пластику

Цікаво подивитися на дитячі фото відомих людей і порівняти їх із тим, як вони виглядають сьогодні. Іноді ми не розуміємо наскільки змінились наші кумири, поки не поглянемо на них у ретроспективі.

Життя у своєму будинку – каторга, яку назвати життям не можна. Чому так живуть більшість українців?

Для багатьох життя у власному будинку є мрією, але реальність виявляється далеко не такою ідилічною, як здавалося. Дійсно, власний дім надає певні переваги, проте з ним пов'язано й чимало труднощів.